VIDEO | Când minifotbalul e provocat la skandenberg. Petre Marin, faţă în faţă cu "Braţul de fier" Oncescu

28 sep 2017 770 afişări Alte sporturi
  • Petre Marin şi echipa sa de minifotbal au primit o vizită inedită, luni, înainte de meciul din prima etapă a returului Victory Cup, contra băieţilor de la Good Team.

"Jair" a avut parte de o provocare neaşteptată, chiar pe teren, la încălzire. La o masă de skandenberg îl aştepta cvintuplul campion mondial Ion Oncescu, cu zâmbetul pe buze şi uşor umflat în muşchi. Petre şi-a “luat în lot”, la rândul lui, un campion mondial, pe Dragoş Bogdan (n.r. - proaspăt campion mondial la Neymar Five’s Junior). Cei doi, împreună, s-au pus cu muşchii lui Oncescu!

Ion nu a glumit însă şi duelul a fost precum întâlnirea dintre barajul de la Vidraru cu un pârâu umflat de o răpăială de vară. Imediat, mănuşa a fost aruncată în sens invers şi duelul s-a mutat de la masa de skandenberg pe sintetic, în dreptul punctului cu var situat la 7 metri. Trei cu trei. Cum Petre juca acum pe teren propriu, tot el a avut prima lovitură. De control! Şut plasat, uşor, fără amperi în gambă. Oncescu a apărat. O dată, de două ori. A treia oară - a fost pe bune. Vinclu curat. Dragoş Bogdan a tras şi el, apoi, s-a făcut "rocadă". Ion Oncescu a luat mingea la picior. Necruţător. Remuşcările executantului pentru un şut puternic, felicitările fostului jucător al naţionalei după ce a cerut mingea de la păianjenul aflat cu viză de flotant în vinclul drept al porţii.

La masa de skandenberg a avut loc şi schimbul de “fanioane”, două baloane cu semnăturile băieţilor de la Pronostic pe o minge, respectiv autograful cvintuplului campion mondial, Ion Oncescu, aka “Braţul de fier”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.