"Ne luăm parcul înapoi!" Campioana olimpică Loredana Dinu te invită să alergi la ProSport PRIMA IEŞIRE | VIDEO

27 ian 2017 504 afişări Alte sporturi

Loredana Dinu, campioană olimpică la Rio cu echipa de spadă, te invită sâmbătă, de la 10:30, să alergi sau să pedalezi în Parcul Herăstrău la ProSport PRIMA IEŞIRE.

De ce ai sta acasă în dimineaţa zilei de 28 ianuarie?  De ce ai sta acasă când poţi să-ţi oxigenezi plămânii în Parcul Herăstrău, de la ora 11:00, cu o repriză de alergat sau cu una de pedalat? Febră musculară!? Nici vorbă!

ProSport PRIMA IEŞIRE sparge gheaţa în cadrul evenimentelor destinate amatorilor de mişcare şi de voie bună. PRIMA IEŞIRE are la startul la ora 11:00,  chiar la intrarea din Piaţa Charles de Gaulle, iar dacă nu te-ai înscris până în ziua concursului, o poţi face chiar şi cu 30 de minute înainte de cursa de 3 kilometri dedicată alergătorilor sau 9 kilometri dedicată rutierilor. Şi nu! Nu trebuie să iei lecţii de la Mo Farah sau Marc Cavendish!

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERI: https://goo.gl/forms/wTQHJkujNPs11D4B3

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.