România U21 la EURO 2019 | Ce emoţii! Ionuţ Radu, un nou discurs pătrunzător înainte de meciul cu Franţa U21. Portarul a strecurat şi o mică ironie: "Nu am venit aici să facem cadouri" VIDEO

25 iun 2019 2289 afişări U21
România U21 la EURO 2019 | Ce emoţii! Ionuţ Radu, un nou discurs pătrunzător înainte de meciul cu Franţa U21. Portarul a strecurat şi o mică ironie: "Nu am venit aici să facem cadouri" VIDEO

Ionuţ Radu a avut un nou discurs emoţionant în faţa colegilor, înainte de meciul România U21 - Franţa U21, scor 0-0, în urma căruia naţionala mică s-a calificat în semifinalele EURO 2019 din Italia şi San Marino. Portarul le-a transmis încredere colegilor şi le-a transmis că au un viitor frumos. 

Aşa cum şi-a obişnuit deja colegii, Ionuţ Radu a avut un nou discurs impresionat în vestiar, înainte de ieşirea pe gazonul stadionului din Cesena. De această dată, portarul a strecurat şi o mică ironie şi a transmis că nu vor face cadouri: "Hai, hai, hai! Avem 90 de minute, suntem la mâna noastră, toată lumea crede în noi, toată lumea e cu inima aici pentru noi, băieţi. Nu am venit aici să facem cadouri, am venit aici să jucăm pentru noi, să jucăm pentru România. O să ieşim din grupa asta cu nouă puncte, cu o mentalitate de campioni, pentru că avem un viitor. Toţi avem un viitor. Suntem o echipă, am plecat din nimic şi trebuie să ajungem acolo unde ne e locul. La trei să ne audă toată lumea. Hai România!", a susţinut portarul naţionalei U21 în faţa colegilor. 

Germania U21 – România U21, în semifinale la EURO 2019

Faţă în faţă se vor afla două dintre cele mai bune atacuri. Nemţii au marcat deja 10 goluri, opt fiind realizate de Luca Waldschmidt (5) şi Marco Richter (3). Tricolorii au realizat opt goluri, câte patru cu Croaţia şi Anglia. George Puşcaş, Ianis Hagi şi Florinel Coman au fiecare câte două goluri marcate.

Ultimul meci direct la acestă categorie s-a încheiat prost pentru România, cu o înfrângere istorică, scor 0-8!

Germania are un lot cu o medie de vârstă mai mare cu 1 an şi 2 luni: 22,5 ani vs 21.3 ani.

Germania este la a 12-a apariţie la un turneu final, având două titluri, în timp ce România este doar la a doua prezenţă.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.