Cristi Manea, primele declaraţii după ce iubita sa a fost lovită în tribune la EURO 2019

26 iun 2019 5795 afişări U21
Cristi Manea, primele declaraţii după ce iubita sa a fost lovită în tribune la EURO 2019

Cristian Manea a fost afectat după România U21 - Franţa U21, iubita sa Andreea fiind agresată în tribune. Fundaşul a vorbit acum despre performanţa tricolorilor de a ajunge în semifinalele EURO 2019 şi a avut un mesaj şi pentru suporteri.

"Sunt foarte bucuros şi mândru că am reuşit să ne calificăm. Am venit aici şi am luat fiecare meci în parte, sper că nu ne vom opri aici. Nimeni nu credea, în primul rând că ne calificăm la turneul final, d'apăi să ajungem în semifinale. Noi suntem foarte mândri că reprezentăm România.

Ştiam că suntem în cea mai dificilă grupă, dar cred că a fost şi un avantaj pentru noi, ne-a mobilizat şi motivat pentru că ştiam cu ce adversari ne vom întâlni. Suporterii ne ajută foarte mult, sunt al 12-lea jucător",
a spus Manea conform FRF TV.

Fundaşul naţionalei a continuat: "Ştiu că va fi foarte greu cu Germania, am jucat cu ei când eram mai mici şi ne-au bătut foarte rău, vrem să ne luăm revanşa şi să scoatem românii în stradă. Cred că va fi un meci frumos şi o semifinală frumoasă. Nici în cele mai frumoase gânduri nu credeam că vom ajunge la Olimpiadă. Cred că vom avea un viitor frumos, cred că vom merge în campionate puternice şi cred că dacă vom rămâne uniţi şi o echipă, vom fi foarte greu de dărâmat. Suntem o familie foarte unită aici şi asta a făcut diferenţa la acest turneu până acum. Suntem ca nişte fraţi şi asta ne ajută şi în teren şi în afara terenului".

Iubita lui Cristi Manea a ajuns la spital după ce a fost lovită la meciul România U21 - Franţa U21, 0-0, de la Cesena, din cadrul EURO 2019. Ea a avut nevoie de două copci după acest incident.

  • Despre incidentele petrecute cu Andreea, iubita lui Manea, există mai multe variante. Digi Sport susţine că Manea a vrut să-i dea tricoul fratelui prietenei sale, dar când a ajuns lângă gardul tribunelor, Andreea şi fratele său au fost împiedicaţi să ajungă la fotbalistul naţionalei de o fată aflată pe gard. Aceasta chiar ar fi lovit-o cu piciorul în faţă, iar când fratele   prietenei jucătorului României U21 a vrut să o scoată din zonă, un bărbat, care se presupune că ar fi fost împreună cu fata respectivă, ar fi lovit-o şi el cu pumnul pe Alina. Cristi Manea nu a putut interveni, fiind oprit de stewarzi. Apoi, gsp.ro anunţă că unul dintre prietenii lui Manea, aflat lângă Andreea, a fost cel lovit de un fan. Amicul fotbalistului ar fi căzut peste Andreea, care s-a brăbuşit şi s-a lovit.

A vorbit suporterul român, arestat ”din greşeală” pentru că ar fi lovit-o pe prietena lui Cristi Manea. Fanul a povestit, pe larg, filmul întregului eveniment: ”A venit şeful poliţiei de la stadion şi mi-a spus că, într-adevăr, nu am făcut nimic”

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.