Îl mai ţineţi minte pe Pinto, rezerva de la Barcelona care câştiga trofeu după trofeu? Inedit: cu ce a ajuns să se ocupe la doar doi ani după ce s-a lăsat de fotbal

4 mar 2017 13883 afişări Timp liber
Îl mai ţineţi minte pe Pinto, rezerva de la Barcelona care câştiga trofeu după trofeu? Inedit: cu ce a ajuns să se ocupe la doar doi ani după ce s-a lăsat de fotbal

Jose Manuel Pinto, fostul portar al Barcelonei, s-a retras din activitate în vara anului 2014, iar dacă unii fotbalişti se gândesc la apusul carierei să continue ca antrenori sau într-o funcţie administrativă, alţii aleg să se reprofileze.

Pinto a fost rezerva perfectă la Barcelona, iar acum şi-a ales o nouă cale în viaţă activând ca producător muzical. Se pare că fostul portar se descurcă de minune în noua carieră, una de succes am spune, în condiţiile în care piesa produsă de Pinto, „Havana”, a ajuns deja în lista de redare a celebrei serii Fast and Furious.

Iar cum pe sfârşit de carieră unii fotbalişti aleg campionatul SUA, pentru a trăi visul american, Pinto a pătruns deja în lumea filmului, prin intermediul pieselor pe care le înregistrează din postura de producător muzical. Fostul fotbalist nu este la primul succes înregistrat. În 2014, o altă piesă produsă de el a fost selectată pentru a face parte din coloana sonoră a filmului Ride Along 2.

Pinto a evoluat între 2008-2014 la Barcelona, acolo unde şi-a făcut un palmares extrem de bogat cu: un trofeu Champions League, 3 campionate ale Spaniei şi 2 Cupe ale Spaniei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.