A cincea ediţie a Romanian Pinball Open începe vineri, în Bucureşti. Unde are loc turneul şi cine participă

29 nov 2018 218 afişări Timp liber
A cincea ediţie a Romanian Pinball Open începe vineri, în Bucureşti. Unde are loc turneul şi cine participă

Concursul Romanian Pinball Open va fi organizat pentru al cincilea an consecutiv la Bucureşti, având loc între 30 noiembrie şi 2 decembrie. Întrecerile urmează a se disputa, la fel ca şi anul trecut, la Sports Bar Mercury din Şoseaua Vergului numărul 59 (vizavi de spitalul Malaxa). Din punct de vedere calendaristic, la fel ca şi celelalte patru de până acum, este cel din urmă concurs din programul pe anul 2018 din calendarul federaţiei internaţionale IFPA, sub a cărei egidă este organizat, putând aduce puncte importante în clasamentul general individual, pentru cei care vor să avanseze. Organizatorul este acelaşi care s-a ocupat şi de precedentele patru, neobositul şi pasionatul Ovidiu Cacina. De la el am aflat că vor participa aproximativ 50 de concurenţi din 5 ţări, Italia, Finlanda, Polonia, SUA şi bineînţeles România. Va fi prezent şi câştigătorul ultimei ediţii, Berndt Ion Teodorescu. Va fi interesant de urmărit replica italienilor, dornici de revanşă, care anul trecut, cu toate că s-au calificat între primii opt, nu au prins podiumul.

Câştigătorii precedentelor patru turnee (Main Tournament)

2014: Michel Dailly (Franţa)

2015: Ollivier Francq (Belgia)

2016: Martin Ayub (Marea Britanie)

2017: Berndt Ion Teodorescu (România)

Pinball-ul este un sport pe care foarte mulţi l-am practicat mai ales în copilărie, pe când ne aflam pe Litoral şi ne băteam la cap părinţii să ne „scape” nişte monede ca să „dăm” cât mai multe bile în sălile de jocuri electromecanice, mai întotdeauna pline. Aparatele pe care se joacă sunt cunoscute la noi şi sub numele de Flippere, cu toate că nu este o denumire chiar corectă, flipperele fiind de fapt acele palete cu care sunt mişcate bilele.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.