Unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi oameni de TV din Turcia a suferit un infarct. Care e starea sa acum

23 nov 2018 10175 afişări Sportbiz
Unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi oameni de TV din Turcia a suferit un infarct. Care e starea sa acum

O nouă situaţie critică  în televiziune. După ce, în România, Florin Busuioc - îndrăgitul prezentator de la Pro TV - a făcut un infarct şi se află în continuare în spital, acum a venit rândul unui om de TV din Turcia să aibă probleme de sănătate. Sukru Oytan, unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi prezentatori TV din Turcia, a făcut infarct, la două săptămâni distanţă după implantarea unui stimulator cardiac.  

Incidentul ar fi avut loc în condiţiile în care Sukru Oytan s-a grăbit în revenirea în cadrul emisiunii de sport pe care o moderează. Oytan prezintă o emisiune de sport la o televiziune din Turcia. În prezent, acesta se află internat în spital, iar starea lui este stabilă. Cazul seamănă cu cel al lui "Busu".

În ceea ce-l priveşte pe Florin Busuioc (56 de ani), acesta se află în continuare în spital şi aşteaptă o a doua intervenţie pe cord. Din nefericire, faptul că o a doua operaţie este amânată poate semnifica faptul că starea lui de sănătate actuală este precară şi că nu permite un posibil risc. Momentan, cunoscuta vedetă nu va intra în sala de operaţii, astfel că se aşteaptă îmbunătăţirea stării sale.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.