Prima reacţie a celui care l-a făcut K.O. pe Mircea Badea în cinci secunde. De ce se teme acum celebrul motociclist: "Dacă voi lipsi..."

4 feb 2019 29019 afişări Sportbiz
Prima reacţie a celui care l-a făcut K.O. pe Mircea Badea în cinci secunde. De ce se teme acum celebrul motociclist: "Dacă voi lipsi..."

Teodor Emi, motociclistul luptător care l-a bătut din nou pe Mircea Badea, a oferit o primă reacţie după lupta ce l-a făcut K.O pe prezentatorul Antena 3. Luptătorul a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea alege cu contul de Facebook suspendat din cauza valului de antipatie pe care l-a primit după ce s-a bătut cu Mircea Badea.

”Dacă voi lipsi o perioadă lungă de pe Facebook înseamnă că am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate şi bun simţ, oricum în cazul în care mai marii Facebook mă consideră incomod… nu este nici o problemă, dragoste cu sila nu se face!”, a scris Teodor Emi, pe Facebook. Prezentatorul postului Antena 3, Mircea Badea, a fost făcut KO într-un meci demonstrativ de kick-boxing, după cinci secunde. Celebrul motocilist Teodor "Tedi" Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea.

Mircea Badea şi "Tedi" s-au mai înfrunat şi în 2014, când tot motociclistul a ieşit învingător. Conflictul dintre cei doi a pornit în 2014, când Mircea Badea l-a jignit pe "Tedi". Motociclistul, care e şi campion naţional de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring. De fiecare dată, Mircea Badea a fost pus la pământ de "Tedi", care a doua oară a părut dezamăgit că totul s-a sfârşit după doar cinci secunde.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.