"Naşule, te fac să arăţi de 25 de ani!". Borcea a încercat să-l convingă pe Becali să apeleze la aceleaşi tratamente cu injecţii şi pastile. Răspunsul primit pe loc

11 iul 2018 4220 afişări Comentează şi tu Sportbiz
"Naşule, te fac să arăţi de 25 de ani!". Borcea a încercat să-l convingă pe Becali să apeleze la aceleaşi tratamente cu injecţii şi pastile. Răspunsul primit pe loc

Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo eliberat recent din închisoare, ar fi folosit injecţii cu testosteron şi ar fi luat pastile "cu pumnul" pentru a arăta mai tânăr. Gigi Becali, naşul său, a dezvăluit că acesta i-a propus să-l facă să arate "de 25 de ani". Becali ar fi trebuit să apeleze la aceleaşi tratamente folosite de Borcea, însă a refuzat.

"Eu nu am vorbit cu Borcea despre aşa ceva şi nu l-am întrebat. Şi chiar dacă ştiam, nu v-aş fi spus, că nu se spune. Să spună el. Ce ştiu eu e că el s-a îngrijit mereu de faţă. Şi când era în libertate îşi făcea tratamente. Mi-a spus că, dacă vreau, mă face de 25 de ani. Eu i-am zis că vreau să fiu de 60, că atât am. De ce să fiu de 25?", a declarat Becali, la Pro X.

Borcea a părut întinerit odată cu ieşirea din închisoare, de săptămâna trecută: "El arată mai tânăr. Ştia că o să fie eliberat şi probabil că s-a pregătit puţin. Şi-a făcut şi el părul, s-a aranjat puţin. Păi te duci la salon şi scapi de riduri. Pe mine nu mă mai interesează să am succes la femei, de aia nu am vrut", a mai spus Gigi Becali.

Fostul patron de la Dinamo ar fi folosit  injecţii cu testosteron şi ar fi luat pastile "cu pumnul" pentru a arăta mai tânăr, ajutat fiind şi de medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, a scris gsp.ro. Borcea ar fi început tratamentele din închisoare, pentru a se pregăti de ziua eliberării.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.