Cutremur la Telekom? Restructurări masive la postul TV: poziţia oficială a conducerii

19 iul 2019 3507 afişări Sportbiz
Cutremur la Telekom? Restructurări masive la postul TV: poziţia oficială a conducerii

TelekomSport face disponibilizări importante în rândul angajaţilor. Aceştia au fost anunţaţi, conform Ziarul Financiar, printr-un e-mail că ar urma să fie daţi afară. Aproximativ 130 de persoane vor rămâne fără loc de muncă. Şefii TelekomSport au emis, vineri, o poziţia oficială către Pagina de Media, în care explică situaţia.

Un manager de proiect, 7 comentatori TV, 6 prezentatori de televiziune, 8 reporteri, 4 editori, 3 redactori, 6 editori de imagine, 7 operatori de imagine şi 9 producători audio-video, ar urma, conforms sursei citate, să fie disponibilizaţi. Mailul primit de angajaţi a venit nu de la managementul companiei, ci din partea sindicatelor.

Aproximativ 700 de oameni vor fi daţi afară de la Telekom. În ciuda informaţiilor care circulă în spaţiul media, cei de la Telekom susţin că postul TV de sport va continua să emită evenimente sportive şi emisiuni. Redăm mai jos, în integralitate, poziţia oficială a celor de la Telekom, remisă către Pagina de Media.

“Telekom Romania a anuntat ieri intentia de a restructura 692 de pozitii la nivelul grupului de companii.
Pozitiile care urmeaza sa fie restructurate vor fi decise pe baza obiectivelor de business ale companiei, in linie cu strategia de simplificare si digitalizare.

În ceea ce priveste canalele Telekom Sport, acestea vor continua sa difuzeze continut sportiv si emisiuni tematice de calitate, pe care clientii le vor putea urmari in continuare.”


Telekom România a anunţat încă de ieri, printr-un comunicat de presă, că urmează să restructureze 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi. Este vorba despre 438 de poziţii din cadrul Telekom Romania Communications S.A., respectiv 254 de poziţii din cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A..

„Poziţiile care urmează să fie restructurate vor fi decise pe baza obiectivelor de business ale companiei, în linie cu strategia de simplificare şi digitalizare. În cadrul procesului de restructurare, Telekom Romania va aplica măsurile de protecţie socială, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Evaluarea performanţei va fi utilizată ca criteriu în departajarea angajaţilor care ocupă poziţii similare”
, au menţionat reprezentanţii companiei în anunţul de ieri.

„Optimizarea proceselor, automatizarea şi introducerea de roboţi într-o serie de procese interne sunt câteva dintre priorităţile companiei în toate ariile operaţionale, cu progrese semnificative până acum în ariile de IT, Tehnologie, Financiar şi Logistică”, menţionează Telekom.

„Telekom Romania îşi propune să continue creşterea vânzărilor prin intermediul canalelor online în următorii trei ani. De asemenea, gradul de adopţie a noii aplicaţii de management al contului, MyAccount Telekom, este în creştere în rândul clienţilor, asigurându-le acestora o gestionare mai uşoară a contului şi a serviciilor utilizate.

În viitor, clienţii vor putea să identifice şi să soluţioneze diverse deranjamente online, mai uşor şi mai rapid”
, au mai adăugat reprezentanţii companiei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.