"Busu", din nou la spital! Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul actor

8 mar 2019 11408 afişări Sportbiz
"Busu", din nou la spital! Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul actor

Florin Busuioc, cunoscutul prezentator de la Pro TV, a ajuns din nou la spital. Lui "Busu" i-a fost pus un nou stent la inimă, dar îndrăgitul actor spune că ştie foarte bine că e posibil să se întâmple asta în momentul când a fost externat. În noiembrie 2018, prezentatorul rubricii Vremea de la PRO TV a suferit un infarct pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.

"Busu" e într-o stare bună acum, dar medicii au decis că trebuie să meargă din nou la spital pentru a-i fi aplicat încă un stent la inimă.

„Ştiam încă după ce am ieşit atunci din spital, prima oară, că e posibil să mai urmeze o intervenţie, să mi se mai pună un stent. Mi s-a pus acuma, e foarte bine, urmează să fac plimbări îndelungi, asta mi s-a recomandat”, a dezvăluit Busu, conform Pro TV.

Prezentatorul TV a spus că medicii i-au recomandat să adopte un regim alimentar bazat pe verdeţuri. Busu a mai făcut un pas important în reabilitarea stării de sănătate, renunţând la fumat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.