Au jucat în "Fed CLUB". Elveţiencele, în frunte cu Martina Hingis, au petrecut până dimineaţa după meciul cu România: "Au dansat şi s-au distrat pe rupte!" | FOTO

24 apr 2018 10825 afişări Sportbiz
Au jucat în "Fed CLUB". Elveţiencele, în frunte cu Martina Hingis, au petrecut până dimineaţa după meciul cu România: "Au dansat şi s-au distrat pe rupte!" | FOTO

Înfrângerea suferită în week-end, 1-3 cu România, nu le-a afectat prea tare pe jucătoarele echipei de Fed Cup a Elveţiei. Timea Bacsinszky, Patty Schnyder şi Viktorija Golubic, alături de legenda Martina Hingis, au vrut să vadă cum e viaţa de noapte din România.

Cu toate că Simona Halep şi compania erau îndreptăţite să deschidă şampania după superba calificare în Grupa Mondială din Fed Cup, s-a întâmplat exact invers. Elveţiencele au ieşit în oraş în ciuda înfrângerii cu 3-1 şi s-au dezlănţuit într-un club din Cluj-Napoca.

Bacsinszky, fost număr 9 mondial, a ţinut să petreacă la maximum dacă tot s-a întors în ţara ei de origine, însă Timea nu a fost lăsată singură. I-au fost partenere de distracţie Schnyder, ocupantă a locului 7 WTA în trecut, Golubic, dar şi Hingis, deţinătoare a 5 titluri de Mare Şlem la simplu.În imaginea postată pe pagina de Facebook a night-clubului Janis, se vede cum Timea Bacsinszky socializează cu un tânăr, în timp ce Patty Schnyder şi Viktorija Golubic se află în mijlocul ringului de dans.

Martina Hingis, actualmente antrenoare în echipa elveţiană, nu apare în fotografie, dar a fost dată de gol de conducerea localului: "Oaspeţi de seamă duminică seară în Janis, aproape toată echipa de Fed Cup a Elveţiei, în frunte cu 'mămica' lor, celebra Martina Hingis. Au dansat şi s-au distrat pe rupte".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.