Anunţ trist în lumea presei sportive! A murit Doru Lepădatu, cameramanul preferat al fotbaliştilor naţionalei din anii '80-'90

19 mai 2019 9579 afişări Sportbiz
Anunţ trist în lumea presei sportive! A murit Doru Lepădatu, cameramanul preferat al fotbaliştilor naţionalei din anii '80-'90

A murit Doru Lepădatu, fostul operator al TVR şi cel mai îndrăgit cameraman de către jucătorii echipei naţionale de fotbala României în anii '90.

Trecerea în nefiinţă a fost anunţată pe pagina de Facebook a TVR Sport, prin intermediul unui mesaj: "Direcţia Emisiuni şi Ştiri Sportive îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a prietenului, colegului şi operatorului de excepţie Doru Lepădatu! Dumnezeu să te odihnească în pace!", au scris cei de la TVR Sport.

De asemenea, şi APSR a reacţionat la moartea lui Doru Lepădatu: "Fostul operator TVR Doru Lepădatu a decedat. A fost un profesionist de excepţie in meserie şi un om de mare caracter. Asociaţia Presei Sportive deplânge dispariţia sa şi transmite condoleanţe familiei".

Cei care l-au cunoscut, îndrăgit, sau pur şi simplu s-au simţit afectaţi de dispariţia sa au tranmis condoleanţe familiei şi prietenilor lui Doru Lepădatu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.