Ziua în care Steaua şi Dinamo şi-au dat mâna! Strigătul de ajutor al unui suporter al roş-albaştrilor, diagnosticat cu o boală gravă, le-a unit pe cele două rivale. Cum poţi ajuta şi tu

28 mar 2019 3861 afişări Sport Life
Ziua în care Steaua şi Dinamo şi-au dat mâna! Strigătul de ajutor al unui suporter al roş-albaştrilor, diagnosticat cu o boală gravă, le-a unit pe cele două rivale. Cum poţi ajuta şi tu

Începând cu anul 2017, unul dintre cei mai vechi şi cunoscuti suporteri stelişti trece printr-o încercare cumplită şi are nevoie de sprijin, de suport şi de solidaritate pentru ca destinul lui să fie unul pozitiv.

Cunoscut în rândul ultraşilor stelişti sub numele de Rică, Petre Aurel (40 de ani) a fost atunci diagnosticat cu cancer la colon, iar jucatorii, suporterii şi prietenii nu au ezitat să îi sară in ajutor. Ei au organizat evenimente intre suporteri, au vândut la licitaţie tricouri, au donat bani, au căutat oameni frumoşi şi inimoşi care să îl ajute. Împreună, au reuşit să îl susţină într-o perioadă foarte grea.

Rică a fost încă din copilărie un susţinător înverşunat al culorilor roş-albastre, şi şi-a consumat o mare parte din viaţă pe stadion. Multe weekend-uri alături de Steaua şi de naţionala României, a ţinut mereu steagul sus şi, pentru a merge mai departe, trebuie să îl ajutăm.

Rică a început o luptă contra cronometru pentru sănătatea sa, lupta cu multe operaţii, chimioterapie, tratamente dar şi multă speranţă. Când toate păreau că se aşează pentru binele lui, la una din ultimele operaţii a primit o veste cutremurătoare, încă un diagnostic crunt: cancer la pelvis.

Din păcate acest nou diagnostic vine cu o problemă şi mai mare, tratamentul foarte scump, care nu poate fi făcut decât la o clinică în Turcia (Anadolu Medical Center).

Rică şi-a vândut aproape toate bunurile, dar nu a reuşit să strângă suma necesară unor noi intervenţii chirugicale. Alături de el, au venit vechii prieteni, dar şi ”rivali” (Peluza Cătălin Hîldan a donat 5.000 lei) şi împreună vrem să luptăm pentru sănătatea lui.

Cei care doresc sa îl ajute o pot face folosind conturile:

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.