Un profesor este anchetat de poliţie după ce a montat o cameră la duşurile unei echipe de fotbal feminin. Tinerele erau minore

7 apr 2015 43887 afişări Sport Life
Un profesor este anchetat de poliţie după ce a montat o cameră la duşurile unei echipe de fotbal feminin. Tinerele erau minore

Un profesor este anchetat de poliţie după ce a montat un aparat foto în duşurile unei echipe de fotbal feminin. Este vorba de gruparea franceză Etoile d'Aubune, iar jucătoarele fotografiate sunt minore.

Scandalul a fost dezvăluit de publicaţia Le Parisien. Tinerele jucătoare au descoperit că sunt fotografiate după ce au găsit un aparat foto la duşuri. Acesta era prins de o bancă şi s-a desprins, probabil din cauza umezelii. După ce au văzut imaginile şi au analizat cazul, s-a descoperit că aparatul îi aparţinea unui profesor din cadrul clubului.

Acesta lucra în cadrul echipei de mai bine de 15 ani, iar jucătoarele au mers acasă la acesta pentru a-i cere explicaţii. Profesorul a recunoscut, iar conducerea clubului a depus o plângere împotriva sa: ”Am avut încredere oarbă în acest tip şi acum ne-a înjunghiat pe la spate”, a declarat dezamăgit Robert Serrano, preşedintele lui Etoile d'Aubune.

Sursa foto: mundodeportivo.com

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.