Starea fratelui lui Mirel Rădoi, la mai bine de o lună de la gestul sinucigaş. Medicii din Timişoara sunt optimişti în privinţa şanselor lui Mihai

18 mar 2019 1811 afişări Sport Life
Starea fratelui lui Mirel Rădoi, la mai bine de o lună de la gestul sinucigaş. Medicii din Timişoara sunt optimişti în privinţa şanselor lui Mihai

În urmă cu mai bine de o lună, Mihai, fratele mai mare al lui Mirel Rădoi, a avut o tentativă de sinucidere în Drobeta Turnu Severin. Din cauza traumatismelor grave, bărbatul a fost adus la Casa Austria, secţie care aparţine de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu" Timişoara, unde se află şi în prezent, conectat la aparate. Deşi fratele selecţionerului naţionalei de tineret nu este conştient, informaţiile sunt că medicii cred că pacientul ar putea reveni la o viaţă normală.

În februarie, afectat de dorinţa soţiei sale de a divorţa, Mihai Rădoi s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia. Deşi căderea nu a fost atenuată, bărbatul a supravieţuit, dar s-a ales cu fracturi ale coloanei cervicale, bazin, dar şi pneumotorax. Din cauza stării sale grave, pacientul a fost adus cu ambulanţa de la Severin la Timişoara, mai precis, la Casa Austria. De atunci, fratele selecţionerului naţionalei de tineret se află în comă.

Mihai Rădoi a avut, la un moment dat, şi o infecţie în corp, dar indicatori medicali arată că problema aceasta este aproape depăşită. Deşi pacientul nu este conştient, doctorii sunt optimişti că fratele lui Mirel Rădoi ar putea duce o viaţă normală după ce îşi va reveni.

De la monentul internării fratelui său, Mirel Rădoi a solicitat celor de la Casa Austria să nu dea declaraţii presei despre starea lui Mihai.

În trecut, Mihai Rădoi a avut probleme cu lege şi a fost condamnat pentru trafic de ţigări.

Mirel Rădoi, dificultăţi cu convocările

Pentru Mirel Rădoi este cu adevărat o perioadă grea. Pe lângă problemele fratelui său, şi naţionala de tineret îi dă bătăi de cap. Reprezentativa calificată la Europeanul programat în luna iunie va face un cantonament de pregătire în Spania. Din păcate pentru selecţioner, mai mulţi fotbalişti de pe lista iniţială nu pot onora convocarea.

Atacantul Andrei Ivan a fost chemat la naţionala de seniori, în locul lui George Ţucudean, accidentat. Ulterior, nici atacantul Adrian Petre nu a mai putut veni la lot, din cauza unei răceli puternice. Mai mult, de astăzi, Dennis Man a fost şi el chemat de Cosmin Contra pentru a-i lua locul lui Gicu Grovav.

În locul celor trei, Rădoi i-a chemat pe Valentin Gheorghe, Andrei Sîntean şi Stephan Drăghici.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.