Simona Halep i-a făcut seara magică lui Darren Cahill, la o petrecere nebună, duminică seara | VIDEO

18 dec 2017 5427 afişări Sport Life
Simona Halep i-a făcut seara magică lui Darren Cahill, la o petrecere nebună, duminică seara | VIDEO

Darren Cahill a avut parte de o seară de poveste. Petrecerea Simonei Halep, de la Stejarii Country Club, şi prima ninsoare din Bucureşti i-au adus zâmbetul pe buze australianului.

"Prima seară cu zăpada în Bucureşti în timpul petrecerii Simonei de azi noapte. Vouă românilor vă place să dansaţi… mult! O noapte fantastică de sărbătoare, muzică şi prieteni, plus o locaţie minunată, Stejarii Country Club. Este mereu special pentru un australian să vadă zăpadă în preajma Crăciunului. Mulţumesc pentru seara minunată, Simo!", a scris Darren Cahill pe Instagram.

Darren Cahill a venit în România pentru a-i alături Simonei în pregătirea noului sezon.

A fost o seară de pomină. Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii s-a simţit atât de bine, încât a urcat pe scenă pentru o repriză de karaoke, iar Darren Cahill a acompaniat-o la clape.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.