Preşedintele Superkombat s-a rebranduit la nivel global şi vrea să dea lovitura în Statele Unite! Puştiul pe care îl duce la Hollywood: "Are doar 15 ani, este din Iaşi şi va fi noul DiCaprio"

14 feb 2019 5471 afişări Sport Life
Preşedintele Superkombat s-a rebranduit la nivel global şi vrea să dea lovitura în Statele Unite! Puştiul pe care îl duce la Hollywood: "Are doar 15 ani, este din Iaşi şi va fi noul DiCaprio" Eduard Irimia şi Sylvester Stallone
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

După ce l-a lansat în cinematografie pe Florian Munteanu, luptătorul care a jucat în filmul Creed II, preşedintele Superkombat şi al departamentului ”Super Talent Agency”, Eduard Irimia, este foarte aproape de a da o nouă lovitură la Hollywood. Acesta va pleca pe 21 februarie în Statele Unite împreună cu patru tinere talente din România, printre care şi ieşeanul Gabriel Anton (toto text), un actor în vârstă de doar 15 ani.

Eduard Irimia a declarat la Radio HIT Iaşi că tânărul Gabriel Anton poate deveni în viitor un star la Hollywood şi îl compară pe actorul ieşean cu celebrul Leonardo DiCaprio.

”Dacă până mai ieri aveam un Moroşanu de la Iaşi, care era în sporturile de contact, acum am ajuns să avem un tânăr care poate deveni o vedetă la Hollywood. Este vorba despre Gabriel Anton, un tânăr în vârstă de doar 15 ani, care este deja actor. Nu l-aş compara cu Florian Munteanu, care vine din zona de sport şi a avut o şansă cu acest film Creed II”, a declarat Irimia.

Preşedintele Superkombat şi al ”Super Talent Agency” a explicat cum a pus ochii pe tânărul actor ieşean: ”Gabriel Anton este deja actor, a făcut un Master Class la Bucureşti cu cea mai cunoscută profesoară de la Hollywood, Ivana Chubbuck. Este vorba despre profesoara de actorie care le-a pregătit pe celebrele actriţe Halle Berry şi Charlize Theron şi pe alţi mulţi câştigători de premii Oscar. Anul acesta avem o şansă unică, cel puţin în cariera mea. Plecăm la Hollywood exact în perioada premiilor Oscar, pe 21 februarie, cu o echipă de tinere talente din România. Vorbim despre un tânăr de 15 ani pe care l-am descoperit chiar la acest Master Class cu Ivana Chubbuck. Au venit zeci de aspiranţi din toată ţara către această lume a showbiz-ului şi am ales de acolo patru talente, între care şi Gabriel Anton. Din punctul meu de vedere, Gabriel a fost cel mai puternic caracer pe scenă. Are doar 15 ani, dar s-a impus ca un personaj, mi-a adus aminte de celebrul Leonardo DiCaprio înante de a juca în Titanic. Gabriel Anton vorbeşte perfect engleza cu accent american, a impresionat-o şi pe Ivana Chubbuck. I-am convins şi pe părinţii lui să vină împreună cu Gabriel la Hollywood, pentru că este minor. Va sta acolo 11 zile, va fi un adevărat circuit de forţă. Vor cunoaşte agenţii de filme, producători, avocaţi şi până la comunicare internaţională. Şi dacă vom avea norocul să-l convingem un producător să-i dea o şansă într-un film, va fi cea mai mare realizare a mea, pentru că este o chestie de credibilitate”.

Talente din sport şi showbiz promovate la nivel global

Eduard Irimia a explicat că îşi propune să promoveze la nivel global nu doar sportivi de top din România, ci şi tinere talente din showbiz, atât din ţară, cât şi din străinătate.

”De un an de zile m-am rebranduit la nivel global, nu sunt doar preşedintele Superkombat. Avem un grup de media la nivel internaţional şi conduc departamentul Super Talent Agency, prin care promovăm sport şi showbiz în toate formele, începând de la muzică, până la sport. Încercăm să ducem talente din diverse ţări la nivel global către zona mare din Entertainment. Şi dacă sunt români, de ce să nu-i promovăm, dacă sunt talentaţi şi merită promovaţi?”, a conchis Irimia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.