FOTO | Transformarea spectaculoasă a unei femei de 38 de ani. Cât de mult a slăbit în doar 9 luni

3 oct 2016 11371 afişări Sport Life
FOTO | Transformarea spectaculoasă a unei femei de 38 de ani. Cât de mult a slăbit în doar 9 luni
GALERIE (7 de imagini) VEZI GALERIA

Heather Jones (38 de ani) a suferit o transformare incredibilă în doar 9 luni şi susţine că a reuşit totul cu puterea minţii, fără să depună efort.

"Sunt multe persoane sceptice, dar chiar am reuşit toul cu puterea minţii. Pur şi simplu m-am imaginat slabă. Gândurile noastre sunt foarte puternice şi acum mă simt minunat", spune femeia din Ţara Galilor, pentru care calvarul kilogramelor în plus începuse în 2009, după ce fostul ei parterenul a murit în mod tragic, la doar 32 de ani.Căzută în depresie, Kriston spune că nu s-a mai mişcat din pat timp de 12 luni şi a început să mănânce foarte mult.În urmă cu un an, britanica a apelat la tehnica "eliberării emoţionale" (en. EFT), ce are la bază o formă de acupunctură fără ace, în care sunt atinse aceleaşi puncte ca în acupunctura tradiţională, pentru a trata traume psihice şi emoţionale."Îmi umflasem faţa ani la rând. Aveam un aspect bolnăvicios şi ştiam că e cazul să am grijă de dependenţa de zaharuri. Nu voiam să mă privez de anumite alimente, dar ştiam că trebuie să mă opresc din a mai mânca ciocolată, biscuiţi şi alte mâncăruri de acest tip. Era dezgustăttor. Aveam 37 de ani, dar mâncam ca un elev...

Am decis să apelez la o tehnică de antrenament al creierului pentru a slăbi şi pentru a mă simţi mai bine în pielea mea. Am început să lucrez cu subconştientul şi să-mi spun să am grijă de corpul meu", spune Heather, care acum e extrem de mândră de rezultatele obţinute.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.