FOTO Omul cu voinţă de fier! Sportul l-a salvat! "Îmi mai dăduseră 4 luni de trăit" Transformare uluitoare

29 nov 2011 77823 afişări Sport Life
FOTO Omul cu voinţă de fier! Sportul l-a salvat! "Îmi mai dăduseră 4 luni de trăit" Transformare uluitoare FOTO Omul cu voinţă de fier! Sportul l-a salvat! "Îmi mai dăduseră 4 luni de trăit" Transformare INCREDIBILĂ
GALERIE (14 de imagini) VEZI GALERIA

"Nimic nu este imposibil" rămâne o simplă zicală până în momentul în care vezi ce a reuşit un tânăr american la capătul a sute de ore de antrenament.

Ajuns într-o situaţie aproape dramatică, cântărind 285 de kilograme, David s-a apucat de sport, a fost ajutat şi de câteva operaţii estetice şi acum arată ca un om normal. Mai mult, după ce a reuşit ceea ce părea pur şi simplu imposibil, a devenit instructor de fitness. Pentru a scăpa

"La 26 de ani mi se mai dăduseră doar 4 luni de trăit din cauza faptului că eram obez. Eram un munte de om. M-am hotărât să-mi schimb destinul şi m-am apucat de sport. Acum sunt o persoană diferită din toate punctele de vedere", spune David.

"La începutul antrenamentelor, David era atat de greu încât am fost nevoiţi să-l cântărim la un garaj auto, pe un cântar construit special pentru automobile şi camioane", spune instructorul care l-a ajutat să slăbească peste 185 de kilograme.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DIN TIMPUL TRANSFORMĂRII SUFERITE DE DAVID:

Galerie FOTO! Femei care au realizat "imposibilul" cu ajutorul sportului! Transformări ireale:Galerie FOTO! Femei care au realizat "imposibilul" cu ajutorul sportului! Transformări ireale!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.