FOTO O componentă a lotului naţional de spadă a dat lovitura vieţii!

20 sep 2012 259 afişări Sport Life
FOTO O componentă a lotului naţional de spadă a dat lovitura vieţii! FOTO O componentă a lotului naţional de spadă a dat lovitura vieţii!
GALERIE (11 de imagini) VEZI GALERIA

Simona Deac şi Adrian Pop sunt multipli campioni naţionali la spadă. S-au cunoscut în urmă cu şapte ani în sala de scrimă şi de atunci au rămas împreună.

Joi, cei doi au spus cu emoţie "DA" în faţa ofiţerului de stare civilă, viceprimarul Radu Roca. Nunta cea mare va avea loc în 6 octombrie, când va avea loc şi cununia religioasă. La eveniment au fost invitaţi membrii Federaţiei Române de Scrimă, participanţii la Jocurile Olimpice, Richard Oşvath medaliatul cu bronz la Jocurile Paralimpice şi bineînţeles mulţi alţii.

"Ne-am cunoscut de mici copii pentru că ne antrenam împreună. În urmă cu şapte ani am hotărât să formăm un cuplu şi de atunci aşa am rămas. Anul trecut în octombrie mi-a cerut mâna şi aşa am stabilit ca în luna octombrie, după olimpiadă să facem şi nunta", a povestit Simona.

"Sunt emoţiile cele mai intense pe care le-am trăit până acum, este ceea ce faci odată în viaţă şi e un sentiment foarte plăcut", a mărturisit Adrian.

Alături de ei astăzi au fost familiile, membrii Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, antrenorul Francisc Csisar, colegii şi prietenii. Le dorim şi noi Casa de Piatră şi multă fericire!

Articol scris de: Veronica Hodas

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.