FOTO IMPRESIONANT! VEZI stadioanele pe care au crescut jucători precum Ronaldinho, Kaka şi Ronaldo

5 iul 2011 4666 afişări Sport Life
FOTO IMPRESIONANT! VEZI stadioanele pe care au crescut jucători precum Ronaldinho, Kaka şi Ronaldo FOTO IMPRESIONANT! VEZI stadioanele pe care au crescut jucători precum Ronaldinho, Kaka şi Ronaldo 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7968/8444130/2/campo.jpg

Legende ale fotbalului modern, jucători precum Ronaldinho, Kakasau Ronaldo şi-au început carierele într-una dintre cele mai săraceţări din lume, Brazilia.

Dovadă o fac imaginile publicate într-o lucrare de excepţie, OCampo, o enciclopedie fotografică a stadioanelor care au marcatcopilăriile celor mai buni jucători Carioca.

Fotograful Joachim Schmidt este creatorul albumului, care în românăse traduce "Terenul de joc".

"Fotografiile au fost făcute din satelit şi arată dorinţabrazilienilor de a juca fotbal. Dragostea pentru acest sport esteatât de mare încât orice teren viran este transformat într-unstadion rudimentar, pe care, conform reglementărilor FIFA, ar fiinterzis să se desfăjoare meciuri de fotbal. Brazilienii ignorăaceste legi, lucru care a dus la formarea unora dintre cei maitalentaţi jucători ai planetei", se scrie în carte.

sursa foto: O Campo

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.