FOTO Ele sunt cele mai 'bune' 11 jucătoare de fotbal din lume! SUA are 5 'titulare', Brazilia, două

11 aug 2010 325 afişări Sport Life
FOTO Ele sunt cele mai 'bune' 11 jucătoare de fotbal din lume! SUA are 5 'titulare', Brazilia, două FOTO Ele sunt cele mai 'bune' 11 jucătoare de fotbal din lume! SUA are 5 'titulare', Brazilia, doar două
GALERIE (11 de imagini) VEZI GALERIA

Fotbalul feminin e un sport care nureuşeşte încă să atragă la fel de mult ca cel masculin, însă FIFAeste convinsă că nu va trece mult timp până când competiţiile deacest gen vor fi 'gustate' de microbişti. Dacă ţinem cont căvedetele acestui sport îşi pot găsi oricând loc în paginilerevistelor dedicate bărbaţilor, sunt şanse foarte mari ca forulinternaţional să-şi atingă obiectivul rapid. Jurnaliştii din SUA afăcut un top al celor mai frumoase jucătoare din lume şi le-auoferit fanilor 11 'motive' pentru a urmări meciurile de fotbalfeminin.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CARE SUNTCELE MAI SEXY 11 FOTBALISTE DIN LUME

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.