Faliment pentru familia Messi. La doi ani de la inaugurare, argentinienii sunt nevoiţi să pună lacătul. Care sunt pierderile financiare

14 mar 2019 14246 afişări Sport Life
Faliment pentru familia Messi. La doi ani de la inaugurare, argentinienii sunt nevoiţi să pună lacătul. Care sunt pierderile financiare

Soţia lui Messi, Antonella Rocuzzo, împreună cu Sofia Balbi, partenera de viaţă a lui Luis Suarez, se pregătesc să închidă magazinul de încălţăminte, pe care l-au deschis în urmă cu doi ani în Barcelona.

Acestea au început o colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuţi producători din Argentina, Ricky Sarcany. În momentul inaugurării, Antonella şi Sofia au chemat aproape întreaga echipă blaugrana la evenimentul care a avut loc în magazinul deschis pe una dintre cele mai importante străzi din Barcelona. Lucrurile nu au mers conform aşteptărilor, astfel că, la începutul lunii ianuarie 2019, firma Roccbal 109, formată din Rocuzzo şi Balbi, a înregistrat pierderi de 150.000 de euro, potrivit marca.com, care îi citează pe cei de la Expansion.

Aceeaşi sursă precizează că atât Antonella, cât şi Sofia nu au vrut să facă nicio declaraţie în privinţa închiderii magazinului, însă, cel care a vorbit a fost chiar Ricky Sarcany, care însă a invocat alte motive, iar nu cele legate de problemele financiare.

"Le sunt profund recunoscător Antonellei şi Sofiei, ele au decis să închidă magazinul după ce am încep împreună un proiect frumos şi de neuitat: deschiderea unui magazin Ricky Sarkany pe cea mai importantă stradă de shopping din Barcelona. Ele au nevoie ca în acest moment să se dedice copiiilor lor, recent născuţi şi să ofere toată energia lor către familie", a declarat Sarcany, care însă a precizat că aceasta nu va fi singura lui colaborare cu Europa:

"A fost foarte important pentru mine şi le mulţumesc pentru această lansare, pentru că astfel pot să mă extind în partea de Nord şi, marea provocare, în Asia".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.