"Ceea ce s-a întâmplat azi mă face să mă gândesc serios să candidez din nou!"

29 iun 2009 32 afişări Sport Life
"Ceea ce s-a întâmplat azi mă face să mă gândesc serios să candidez din nou!" "Ceea ce s-a întâmplat azi mă face să mă gândesc serios să candidez din nou!"

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se gândeşte foarte serios să candideze din nou la preşedinţia FRF după articolele apărute despre colaborares cu securitate apărute azi în presă, pe care le consideră neadevărate.

"Niciun articol nu a fost adevărat ... Mă face să cred că această mare minciună apărută în mai multe ziare este livrată de cineva. Voi încerca în perioada următoare să aflu. În ultimele două luni de zile am lăsat să se întrevadă intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al FRF. Este o coincidenţă ca imediat să apară această chestiune foarte urâtă... Ceea ce s-a întâmplat azi mă face să mă gândesc foarte foarte serios să candidez din nou. Am conştiinţa foarte împăcată. Voi cere dosarul zilel următoare" a declarat Popescu în cadrul conferinţei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.