Ana-Maria Brânză, Camelia Potec, Andreea Răducan - poveşti despre succes la Sports Business Academy

19 oct 2016 516 afişări Sport Life
Ana-Maria Brânză, Camelia Potec, Andreea Răducan - poveşti despre succes la Sports Business Academy

Campioanele olimpice Ana Maria-Brânză (Rio 2016), Camelia Potec (Atena 2004) şi Andreea Răducan (Sydney 2000) îşi vor spune poveştile de succes la cursurile Sports Business Academy,  singura academie de profil din România şi prima academie de acest gen din sud-estul Europei.  Ana-Maria, Camelia şi Andreea vor povesti în detaliu despre cele mai grele momente prin care au trecut pentru a ajunge numărul 1 în lume, vor rememora victoriile, dezamăgirile şi momentele de glorie.

De pe 26 octombrie până pe 7 decembrie, cei care se înscriu sau au făcut-o deja pe www.sportsbusinessacademy.ro, vor avea acces la 24 de cursuri în peste 40 de ore de workshop-uri şi studii de caz realizate de profesionişti din industria sportului.

Cursurile vor fi susţinute în fiecare miercuri, începând cu 26 octombrie, de la ora 18, la Academia de Studii Economice din Bucureşti (clădirea Ion Anghelescu – Bastiliei), sala 0320.

Pe lângă cele trei campioane olimpice, îşi vor mai expune experienţele, printre alţii: Virgil Stănescu (preşedintele FR Baschet), Cosmin Hodor (directorul turneului Năstase-Ţiriac), Lorand Balint (director de marketing la FR Handbal), Robert Pongracz (vicepreşedinte LPF), Cristian Gheorghe (country sales manager SEG), Mihaela Constantinescu (specialist marketing şi profesor doctor universitar în ASE), Andreas Hniatiuc (psiholog sportiv, actualul psiholog al echipei de fotbal Dinamo), Adrian Socaciu (fondator Student Sport) şi Radu Restivan (sports vlogger 321 Sport).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.