Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold îşi schimbă denumirea. Cum se vor numi

13 iul 2017 20409 afişări Special
Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold îşi schimbă denumirea. Cum se vor numi

Sport.ro, unul dintre cele mai cunoscute canale de sport din România, îşi va schimba denumirea. Este foarte posibil ca noua denumire să fie Pro X.

Conducerea Pro TV a decis că este timpul pentru o schimbare pentru câteva dintre posturile pe care le deţine, anunţă paginademedia.ro. Astfel, din toamnă, Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold vor avea alte denumiri. În acelaşi timp, toate canalele din grupul Pro TV vor avea aceeaşi grafică.

”În această toamnă, universul PRO îşi propune să reunească toate canalele TV din grup sub acelaşi concept grafic, vizual, dar şi la nivel de denumiri”, argumentează conducerea trustului, potrivit Paginademedia.ro.

Pro TV a înregistrat astfel la OSIM mai multe mărci, care vor fi activate în toamnă. Este vorba despre Pro X, Pro 2 şi Pro Gold. Cel mai probabil, Sport.ro se va transforma în Pro X, Acasă TV în Pro 2 şi Acasă Gold în Pro Gold.


Marca Pro X înregistrată de Pro TV la OSIM

“Până în acest moment, fiecare dintre canalele noastre secundare era perceput ca o entitate distinctă. Din această toamnă, ne dorim ca universul PRO să devină mai mare, mai puternic, iar grupul PRO să fie perceput ca un întreg. Avem canale secundare foarte puternice, cu o istorie bogată şi ne dorim ca fiecare dintre acestea să funcţioneze sub aceeaşi umbrelă PRO. În două cuvinte, suntem PRO!”, a declarat CEO Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, citat de Paginademedia.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.