Scandal monstru înaintea meciului cu FCSB! O studentă a făcut dezvăluiri incredibile despre președintele lui Poli Iași: „Am făcut amor în trei cu el și soția lui. Mi-au promis că-mi iau un apartament”. Oficialul incriminat se apără: „Intrăm în zona SF. Doamne, Doamne!”

Scandal monstru înaintea meciului cu FCSB! O studentă a făcut dezvăluiri incredibile despre președintele lui Poli Iași:
  • Publicat:
  • Actualizat:

Înaintea meciului dintre Poli Iași și FCSB, ce va avea loc de la ora 20:30, la clubul moldovean a izbucnit un scandal de proporții. Președintele echipei, Adrian Ambrozie, e acuzat de o studentă că i-a făcut avansuri pe un site de „întâlniri” și i-a propus să-l cunoască „mai bine” pe el și pe soția sa.

„M-am cunoscut cu Adrian Ambrosie și cu soția lui pe un site de dating numit Floca. Era la sfârșitul lui iulie anul acesta. Aveau fotografie împreună. Au intrat pe mine. Am discutat să ne întâlnim, prin mesaje, pe site. Nu am schimbat numere de telefon. Am rămas pe aplicație până a venit să se vadă cu mine. Am stabilit un loc unde să ne întâlnim. Totul a durat ceva, câteva zile. Nici nu am vorbit în zile consecutive. Cam o săptămână. Țin minte clar că avea o poză cu el și soția la ID. Am crezut că poate face mișto, se mai întâmplă”, a spus Cezara Daria, nume folosit și pe siteul de dating, conform fanatik.ro.

„Apoi, ne-am întâlnit pe Copou. A venit și m-a luat cu mașina lui, un SUV, alb, Ford parcă. Eram un pic emoționată, l-am văzut și era un bărbat cu o vârstă destul de înaintată. M-a luat, a început să îmi facă multe complimente. Că arăt bine, că sunt frumoasă. M-a întrebat câți ani am? I-am spus că am 23 de ani și că sunt studentă la Medicină. Ne-am plimbat cu mașina și, la un moment dat, mi-a propus să mergem la el acasă, să bem ceva și să putem discuta mai mult, să ne cunoaștem. Nu mi-a fost teamă, l-am văzut un bărbat destul de bine și nu părea genul ăla care ar vrea să sară pe tine sau ceva”, a mai spus tănară.

Cezara a continuat dezvăluirile: „Mai aveam puțin să intrăm la el acasă, în zona Păcurari, când mi-a zis: ‘Te-ar deranja dacă ai face cunoștință și cu soția mea?’. Eu am început să hlizesc, să râd. Mi s-a părut o glumă. Uitându-mă la el am văzut că era destul de serios. Era adevărat. Soția lui chiar era acasă. M-am simțit un pic stânjenită, când am intrat și ea era acolo, vă dați seama…”

„Am făcut amor toți trei”

Studenta la Medicină a povestit apoi cum s-a întâmplat totul: „Am intrat în casă. Lumina era destul de difuză acolo, canapelele din living erau crem. M-am amețit. Am băut vreo două sticle de vin și ce a urmat vă puteți imagina. Adică am făcut amor. Și cu dânsa, toți trei. Eu am mai avut experiențe cu femei, dar nu cu un cuplu. Nu m-am inhibat, nu sunt genul care să se inhibe. A durat ceva totul, a fost mai lung. După asta, dânsa a ieșit. Nu vreau să dau detalii mai intime.

Dânsa și-a luat o cămașă pe ea și a dispărut, dânsul a rămas cu mine și a mai stat puțin. Îmi dădea de înțeles să mă îmbrac, să plec, pentru că nu puteam să rămân peste noapte. M-a condus la un taxi, a mers cu mine. Înainte de asta am mai discutat niște aspecte legate de mine, de faptul că sunt studentă. Mi-au zis: ‘Ești studentă, ai și tu nevoi financiare. Dacă te putem ajuta vreodată, să ne spui’. Nu mi-au dat bani în acea seară, nu s-a pus problema de așa ceva. Doar mi-au oferit acea oportunitate de a le cere ajutorul dacă voi avea vreodată nevoie. Am apreciat și am plecat acasă”.

Promisiunea unui apartament

Întâlnirile au continuat. „După o săptămână, ne-am întâlnit iar. Mie mi-a plăcut cum am fost tratată prima dată, atmosfera. A fost foarte bine, din toate punctele de vedere. A doua oară a fost la fel. Ne-am întâlnit tot seara, pe la 10. Atunci s-a pus problema că el ar putea să mă ajute cu un apartament prin ANL, să mi-l plătească. Mie mi-a surâs acest lucru. Ne-am simțit bine toți trei și a doua oară, a fost super. Nu mi-au făcut nici un cadou, nu mi-au dat bani, doar vinul pe care l-am băut împreună.

Ei se oferiseră să îmi ia un apartament, eu m-am limitat la o sumă mică. Atunci când mi-am dat seama că nu au luat în calcul nici măcar acea sumă că de fapt sunt baliverne. M-am simțit folosită, m-am simțit trădată. Te duci acasă la oameni, mai ales în acest context, chiar nu te aștepti să te ducă bărbatul acasă la femeia sa. Eu sunt sigură că au avut și alte variante și de aceea au renunțat așa ușor la mine. Practic doar când găseau una liberă… Poate că nu doreau să se implice prea mult”, a explicat Cezara.

Le-a cerut bani de chirie: „De ce îmi spun povestea? Poate fi considerată o răzbunare! M-am simțit folosită. I-am dat mesaj la un moment dat, am avut nevoie de ajutor. Nu m-au luat în seama. Le-am spus că aș avea nevoie de… sunt studentă totuși… M-au dus cu zăhărelul, m-au amânat, că o să vorbim, că au o perioadă mai ocupată, că sunt plecați. Apoi, nu au mai răspuns, nu nimic. Mi-am dat seama că eu am fost cea naivă. Nu i-am amenințat vreodată. Probabil că nici nu s-au gândit, m-au văzut mai de la țară, mai naivă, mai venită abia la orașul mare. Nu și-au imaginat că eu aș putea vorbi. Le-am cerut o sumă modestă de bani, nu ceva exagerat. Până în 1500 de lei. Cât să îmi acopere chiria. Le-am scris și suma pentru că m-am gândit că își imaginează că le voi cere mai mult. Puteam să fac asta de la început, dacă aș fi fost materialistă. Dar nu am avut nevoie, mi-a fost și rușine”.

De ce și-a făcut povestea publică? „Nu știam la început cine este dânsul, cu ce se ocupă și ce funcție are. Am aflat mult după aceste lucruri. Nu m-a interesat prea mult acest aspect. Probabil că dacă auzeam nici nu m-aș fi întâlnit cu el. El s-a prezentat ca fiind Adrian. La un moment dat a zis că îl cheamă Ambrosie și eu i-am zis că e un nume mai rar. El e un bărbat bine, pentru vârsta lui, 50 de ani, arată foarte ok. Și el și soția lui. Amândoi arată foarte bine. Eu nu i-am zis niciodată lui că știu cine e, că nu am vrut să sune a amenințare sau așa. Nu l-am amenințat niciodată, nimic, nimic. Eu mi-am păstrat bunul-simț, dânșii nu. Am fost naivă pentru că am crezut niște lucruri pe care mi le-au spus. Nu am vrut să se ajungă aici, dar am fost tratată la final cum am fost tratată. M-au aruncat ca și cum își permit asta. Probabil că s-au gândit că au o situație financiară bună și că o să îmi fie frică. Nu vreau ca alte fete să mai fie păcălite cum am fost eu”.

Ambrozie se apără

Președintele lui Poli Iași e convins că povestea e o făcătură. Totul e menit să-l discrediteze, mai ales că-n ultima perioadă la club sunt tot mai multe conflicte la nivelul conducerii. „Este o încercare de discreditare a mea după tot ce s-a întâmplat la club în ultima perioadă și ar putea avea legătură cu apele tulburi de aici. Nu știu de acest site de matrimoniale, nu am intrat vreodată pe el și nu am cont acolo. Dacă cineva a făcut așa ceva, poate că a folosit poze de ale mele cu soția, poate le-a luat de pe facebook. Oricine le poate lua de acolo.

Martori pentru ceea ce spun îmi sunt Dumnezeu, în primul rând, eu fiind creștin practicant, și apoi colegii de echipă, colegii de școală și un oraș întreg. La fel și fetele de la naționalele Under 17 și Under 19 pe care le-am antrenat. O comunitate întreagă mă cunoaște. Este un păcat din punct de vedere biblic și nu aș face niciodată așa ceva. Și să minți este un păcat, pe care Dumnezeu îl va pedepsi mai devreme sau mai târziu. Este posibil să aibă date generale legate de persoana mea. Dacă a vrut să facă o făcătură, persoana respectivă a făcut-o ca la carte.

Intrăm în zona SF! Doamne, Doamne! Nu mai vreau să știu de toate minciunile acelei persoane. Aici vreau să pun punct, nu am de gând să comentez toate aberațiile. Este posibil să mă adresez instanțelor abilitate, de judecată, în legătură cu persoana care a spus această poveste”, a spus conducătorul lui Poli Iași.

Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră…
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât…
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz