"Regele" baschetului a făcut un gest de milioane pentru o fată de 16 ani bolnavă de leucemie: "Tremur din toate încheieturile acum"

4 oct 2014 2205 afişări Special
"Regele" baschetului a făcut un gest de milioane pentru o fată de 16 ani bolnavă de leucemie: "Tremur din toate încheieturile acum"

În vârstă de 16 ani, Jackie Custer nu este o adolescentă tipică. Nu le face probleme părinţilor şi nu se gândeşte la următoarea ieşire cu prietenii. Trăieşte în prezent şi speră să aibă un viitor. A fost diagnosticată cu leucemie în urmă cu mai puţin de un an şi de atunci a înţeles că viaţa nu este mereu corectă. Vineri, Jackie a şi-a îndeplinit un vis: l-a cunoscut pe LeBron James şi a primit de la el o îmbrăţişare, dar şi un tricou cu autograful superstarului.

"Tremur din toate încheieturile acum", a postat pe twitter fata de 16 ani, vădit emoţionată de ceea ce i s-a întâmplat. De-a lungul timpului, pe aceeaşi reţea de socializare, Jackie a devenit o inspiraţie pentru cei care trec prin şedinţe de chimioterapie, fie ei mici sau mari, având statusuri curajoase şi motivaţionale.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.