Părăsit şi de iubită! Adam Johnson a pierdut tot după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani

25 feb 2016 40301 afişări Special
Părăsit şi de iubită! Adam Johnson a pierdut tot după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani În primele zile ale procesului, Stacey şi-a arătat susţinerea faţă de jucător

Procesul mijlocaşului englez Adam Johnson continuă, iar astăzi a fost audiată Stacey Flounders, alături de care fotbalistul are un copil.

  • Adam Johnson a pledat vinovat pentru acuzaţiile de corupere de minori şi act sexual cu o minoră

Stacey a dezvăluit că s-a despărţit de Adam Johnson şi că de acum înainte între cei doi mai poate fi vorba doar de "o relaţie de prietenie". Tânăra de 28 de ani a recunoscut că îl suspecta pe starul lui Sunderland că o înşală şi a precizat că a rămas alături de acesta şi după momentul arestării, deoarece jucătorul a fost "sincer" cu cea. "A fost sincer cu mine şi ştiu că îmi spunea adevărul. Tocmai născusem, aveam o fiică împreună şi îmi doream să formăm o famile", a declarat Stacey în faţa instanţei.

  • Anunţul despărţirii vine după ce la începutul audierilor cei doi pozau într-un cuplu unit

Pentru Adam Johnson, despărţirea de Stacey Flounders vine să completeze un "tablou" negru. După apariţia în faţa instanţei, Sunderland i-a reziliat contractul, sponsorul Adidas a renunţat de asemenea la colaborare, în timp ce Federaţia Engleză a decis să elimine toate imaginile de pe stadionul Wembley (din zona vestiarelor) care îl prezentau pe mijlocaş în tricoul naţionalei.

DETALII DESPRE CAZ:

Adam Johnson, fostul coleg al lui Costel Pantilimon de la Sunderland, a pledat vinovat la două dintre acuzaţiile care îi sunt aduse în procesul în care este judecat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu minore.

Fostul star de la Manchester City şi de la naţionala Angliei a recunoscut că a avut relaţii sexuale cu o fată de 15 ani pe care a ademenit-o pe internet, între 30 decembrie 2014 şi 26 februarie 2015.

Totuşi, chiar dacă a admis că ştia vârsta fetei în momentul în care a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, fotbalistul lui Sunderland a respins alte două capete de acuzare. Miercuri, jucătorul a fost însoţit la Curtea din Bradford de logodnica sa - Stacey Flounders - cu care are împreună o fetiţă de un an.

Procesul lui Adam Johnson va începe vineri, iar în cazul în care va fi găsit vinovat mijlocaşul ofensiv ar putea petrece ani grei în închisoare şi ar putea pune capăt prematur carierei de fotbalist.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.