Iorgulescu, mason? Pe site-ul LPF a fost publicat un document incendiar despre economia lumii, populaţia României şi cursul secret euro-dolar. Islanda are cel mai mare PIB din Europa, Liechtenstein surclasează Germania iar România are, în realitate, peste 22 de milioane de locuitori

30 ian 2015 13927 afişări Special
Iorgulescu, mason? Pe site-ul LPF a fost publicat un document incendiar despre economia lumii, populaţia României şi cursul secret euro-dolar. Islanda are cel mai mare PIB din Europa, Liechtenstein surclasează Germania iar România are, în realitate, peste 22 de milioane de locuitori
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

Sub titulatura aparent explicativă „Măsuri pentru revitalizarea fotbalului profesionist din România“, pe site-ul LPF a fost dat publicităţii un document de-a dreptul incendiar, de natură să zguduie din temelii tot ceea ce se ştia, până acum, despre lume şi despre ştiinţele exacte.

PDF-ul, un material stufos, plin de grafice şi cifre, a ascuns dibaci, între formulări menite, la prima vedere, să justifice reducerea numărului de echipe din Liga 1, dezvăluiri cutremurătoare despre situaţia reală a economiei mondiale. Pe pagina 8 a prezentării, titlul dilematic „De ce un alt format la Liga 1?“ acoperă un grafic năucitor. Conform datelor pe care le deţine Gino Iorgulescu, Islanda a devenit cea mai puternică economie din Europa, cu un PIB de 632.200 de miliarde de euro! Micuţul stat-insulă din nordul Atlanticului, intrat în faliment în 2008 şi redresat spectaculos fără să apeleze la devalizarea economiilor populaţiei pentru a salva băncile, ar fi, dezvăluie Iorgulescu, mult mai puternic decât şi-ar putea imagina cineva, depăşind de departe inclusiv economia SUA, care, conform FMI, ar fi avut în 2013 un PIB de numai 17.512 miliarde de dolari.

Austriecii, adevăraţii săraci ai Europei

Cei care cred că lucrurile nu sunt ceea ce par şi mizează pe teoria conspiraţiei sunt confirmaţi de documentele publicate de Iorgulescu pe site-ul LPF, pentru că versiunea oficială a FMI pretinde că, în 2013, Islanda avea un PIB de numai 14,6 miliarde de dolari.


Graficul cutremurător al lui Gino: ţările nordice sunt stăpânele lumii. Grecii o duc, aşa cum bănuiam cu toţii, binişor. În schimb, austriecii şi celelalte ţări mediteraneene - Cipru, Italia, Spania, Malta - se afundă tot mai mult în sărăcie. Sursa: www.lpf.ro

În fapt, nimic din ceea ce se ştia până acum nu pare să fie real. Graficul lui Iorgulescu arată că România are un PIB de 131.579 miliarde de euro şi surclasează ţări precum Franţa („doar“ 2.032 miliarde de euro), Marea Britanie (1.993 miliarde de euro) şi Italia (1.567 miliarde de euro). Mai mult, Principatul Liechtenstein, cu 160 de kilometri pătraţi şi 37.000 de locuitori, ar avea un PIB fabulos, 6.185 miliarde de euro, de aproape trei ori mai mult decât Germania (2.666 miliarde de euro), ţara despre care se credea că este motorul economiei europene! Conform aceluiaşi grafic, săracii Europei ar fi, în realitate, austriecii, cu un PIB de numai 307 miliarde de euro.

Cursul secret euro-dolar: mult mai mic decât cel publicat oficial de BNR

Explicabil, având în vedere incredibilele dezvăluiri, şeful LPF a păstrat confidenţialitatea surselor din care a obţinut aceste informaţii. Subtil, pe pagina anterioară a nemaipomenitului grafic ni se sugerează că este ceva în neregulă cu versiunea oficială pe care organismele financiare mondiale ne-o prezintă despre lume. Sunt publicate, de data aceasta, cifrele date publicităţii de Banca Mondială despre PIB-ul României în 2013: 189,64 miliarde de dolari, care ar fi însemnat la data respectivă, scrie documentul de pe site-ul LPF, 163,78 miliarde de euro.


Sub aparenţa unor date banale se ascund informaţii uimitoare: cursul euro-dolar ar fi, potrivit LPF, cu totul altul faţă de cel anunţat de BNR.
Sursa: www.lpf.ro

Şi în această ultimă informaţie se ascunde o dezvăluire despre cursul secret euro-dolar, cu totul altul decât cel pe care-l ştiu oamenii de rând. Astfel, dacă împărţim datele oferite de Iorgulescu (189 de miliarde de dolari la 163 de miliarde de euro), aflăm că, în 2013, paritatea reală dolar-euro a fost de 1,157 la 1, deşi BNR, de exemplu, pe 21 iunie 2013 cota euro la 4,5209 lei, iar dolarul – la 3,4179 lei, deci un raport mult mai mare (1,322 dolari pentru 1 euro).

Numărul real al locuitorilor României: 22,48 milioane, cu peste 2,3 milioane mai mulţi decât datele oficiale

O revelaţie pentru noi conţine un alt grafic din documentul lui Iorgulescu: pe pagina 6 a prezentării sunt publicate cifrele despre situaţia populaţiei din România. Aflăm că la recensământul din 2011 ni s-a spus că am fi 20.121.641 de locuitori. Alăturat, este prezentată însă populaţia împărţită pe regiuni: 4.960.937 în Nord-Vest, 3.302.217 în Nord-Est, 3.136.446 în Sud-Muntenia, 2.545.923 în Sud-Est, 2.360.805 în Centru, 2.272.163 în Bucureşti-Ilfov, 2.075.642 în Sud-Vest, 1.828.313 în Vest: în total, 22.482.446 de locuitori, cu 2.360.805 mai mulţi decât cifra comunicată oficial de autorităţile statului!


Datele lui Iorgulescu şi ale oamenilor săi arată că, în realitate, am fi cu peste 2 milioane mai mulţi decât ni s-a spus. Şeful LPF lasă fără răspuns întrebarea care se naşte de aici: de ce ni se ascunde adevărul? Sursa: www.lpf.ro

De altfel, datele prezentate pe site-ul LPF sugerează că nici precedentul recensământ, făcut în 2002, n-ar fi fost tocmai curat: totalul de 21.680.974 de locuitori consemnat pe prima coloană a graficului este cu 5.504 persoane mai mic decât suma locuitorilor defalcată pe cele opt regiuni.

Eroare, complot sau planul unei organizaţii secrete?

Scufundate într-o mare de alte grafice, tabele şi clasamente aparent inutile, cifrele de mai sus dau de gândit. Ştiut fiind profesionalismul lui Gino Iorgulescu şi al echipei sale de experţi adusă la LPF, posibilitatea unei erori este scăzută. Mai plauzibile rămân alte câteva posibile explicaţii. O ipoteză ar fi că informaţiile au fost strecurate pe site de indivizi malefici, dornici să-i facă rău actualului preşedinte, dar şi fotbalului românesc în general (teză pe care Iorgulescu a mai vehiculat-o de câteva ori de la venirea sa în funcţie, ameninţând chiar că îi va da în vileag pe complotişti la momentul oportun). O alta ar fi însă că Iorgulescu are, pur şi simplu, acces la surse secrete de informaţie şi a ales această metodă de a face publice nişte date menite să zguduie din temelii percepţia publică despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume.


Baronul Jacob Rothschild (78 de ani), exponentul celei mai bogate şi influente familii din istorie, este acuzat de cei care cred în
teoria conspiraţiei că face parte din guvernul invizibil care conduce planeta şi ascunde adevărul de oamenii de rând.
Datele furnizate pe site-ul LPF ar putea să alimenteze suspiciunile

 

În acest ultim caz, nu există nicio dovadă publică şi oficială, dar se ridică totuşi întrebarea legitimă dacă actualul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal ar putea face parte dintr-una din celebrele organizaţii secrete care au schimbat cursul evenimentelor de-a lungul istoriei: masoneria, Illuminati, cavalerii templieri sau, de ce nu, chiar enigmaticul Ordin al Rozicrucienilor.

UPDATE 16:20 După apariţia textului din ProSport, fisierul PDF cu cele 31 de pagini doldora de informaţii exclusive a dispărut de pe site-ul LPF (ÎL PUTEŢI DESCĂRCA DE AICI). Documentul a fost public 48 de ore (în perioada 28-30 ianuarie), iar eliminarea s-a făcut, după toate aparenţele, în pripă şi nu de către administratori, deoarece textul introductiv, care anunţă dezvăluirile, a rămas intact: „Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal îşi doreşte ca fotbalul românesc să fie caracterizat de transparenţă şi profesionalism, motiv pentru care în continuare veţi regăsi prezentarea şi măsurile propuse de preşedintele Gino Iorgulescu cluburilor din prima ligă".


Documentul care conţinea cutremurătoarele dezvăluiri a fost scos de pe site-ul LPF după ce a fost remarcat în ProSport, sugerând fie o eroare din partea autorilor, fie că, într-adevăr, complotiştii care-i vor răul lui Iorgulescu i-au mai dat acestuia o lovitură, împiedicându-l să aducă adevărul la cunoştinţa opiniei publice. Sursa: www.lpf.ro

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.