He shot the sheriff: poliţia i-a confiscat directorului general de la Viitorul un pistol Mausser şi 100 de cartuşe. Bivolaru: “Îl aveam din 1992, dar n-am tras niciodată cu el”

26 iun 2019 23172 afişări Special
He shot the sheriff: poliţia i-a confiscat directorului general de la Viitorul un pistol Mausser şi 100 de cartuşe. Bivolaru: “Îl aveam din 1992, dar n-am tras niciodată cu el”
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul Constanţa, s-a ales cu dosar penal şi confiscarea unui pistol Mausser calibru 9 mm şi a 100 de cartuşe după ce a uitat să-şi reînnoiască permisul de port-armă. Oficialul grupării lui Gică Hagi spune că dosarul penal se va închide, dar a fost nevoit să meargă de 2-3 ori în instanţă şi să plătească 500 de lei cheltuieli de judecată.


Cristian Bivolaru s-a trezit cu dosar penal pentru port ilegal de armă după ce i-a expirat permisul

Poliţia a oprit pistolul Mausser şi cartuşele anul trecut, pe 15 iunie 2018. “Asta e ca-n telefonul fără fir”, a râs Bivolaru – care acum este în Italia – când a fost întrebat de reporterul ProSport. “Am uitat să reînnoiesc permisul de port-armă. De fapt, nici nu mă mai interesa, am uitat de tot de el. Îl luasem prin 1992, pentru autoapărare. Ştii cum era în perioada aia, intrau peste tine în casă să te jefuiască. Mi-era teamă. Atunci l-am luat. Dar n-am tras niciodată cu el. L-am predat cu toate cartuşele. Nici măcar la lecţii de tir n-am fost. Acum m-am pomenit cu adresă de la poliţie, după ce mi-a expirat permisul. Aşa e legea la noi. Mi le-au luat şi au deschis dosar penal. Acum s-a propus închiderea dosarului, dar tot am fost nevoit să merg de câteva ori în instanţă şi să achit 500 de lei. M-au întrebat după aceea dacă nu le vreau înapoi. Să fac o cerere. Le-am răspuns că nu, dacă mă interesa îl reînnoiam de la bun început. N-am ce face cu arma”, a povestit Bivolaru pentru ProSport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.