Gigi Becali rezolvă un nou caz social! Cumpără o casă unei femei ce creşte cinci copii şi e abuzată de soţ: "O să îl primească numai dacă vrea ea, nu cu forţa cum vrea el"

3 dec 2018 18220 afişări Special
Gigi Becali rezolvă un nou caz social! Cumpără o casă unei femei ce creşte cinci copii şi e abuzată de soţ: "O să îl primească numai dacă vrea ea, nu cu forţa cum vrea el"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut mai multe gesturi caritabile de-a lungul timpului, ajutând oameni bolnavi sau nevoiaşi, iar acum a decis să se implice pentru a salva o femeie ce creşte cinci copii şi cunoaşte violenţa soţului.

"O să îi cumpărăm o casă femeii (n.red. - Ana Maria Pătru) şi să fie ea stăpână pe casă. Dacă mai vrea ea să-l primească pe soţ, e treaba ei. O să îl primească numai dacă vrea ea, nu cu forţa cum vrea el. O să îi cumpărăm o casă, o să aibă o casă, nu una, cu 2 camere. O să îi luăm o casă cu 2-3 camere, să nu stea băieţii cu fetele. Dacă a născut 5 copii, măcar să trăiască în linişte şi pace. El o să se cuminţească, pentru că el nu are ce face", a spus Gigi Becali la Antena 1 .

De curând, la finalul lui octombrie, Becali a ajutat şi victimele unei explozi de la Piatra Neamţ, incident în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa şi un bloc de locuinţe a fost grav avariat. Locatarii nu aveau posibilitatea să-l renoveze şi s-au hotărât să-i ceară ajutorul lui Becali. "Domnul Becali a fost contactat şi a cerut mai întâi să vadă documentele, pentru necesarul de materiale. Cea mai mare problemă este cea a acoperişului distrus în urma incendiului, iar cei de la ultimul etaj deja au necazuri în aceste zile ploioase, când apa se infiltrează prin tavan. Probleme în bloc sunt şi la apartamentele de la etajul III, dar şi cei de la nivelul II au rămas cu necazuri prin casă din cauza suflului exploziei.

Luni, pe 12 noiembrie, s-a revenit cu un telefon pentru clarificări, a doua zi s-au deblocat banii, iar astăzi (joi, 15 noiembrie n.red.) primele maşini cu lemnele pentru refacerea acoperişului au început deja să vină în faţa blocului", a spus cel care a apelat la finanţatorul FCSB în numele celor afectaţi, conform monitorulneamt.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.