Gest uriaş al Simonei Halep pentru Vlăduţ. Campionii României se unesc pentru a-l susţine pe micuţ. Duckadam, Cristina Neagu şi Belodedici sunt doar câteva nume care luptă pentru a-l salva pe băieţelul de 6 ani

29 ian 2019 5019 afişări Special
Gest uriaş al Simonei Halep pentru Vlăduţ. Campionii României se unesc pentru a-l susţine pe micuţ. Duckadam, Cristina Neagu şi Belodedici sunt doar câteva nume care luptă pentru a-l salva pe băieţelul de 6 ani
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

UPDATE 28.01 /16:55 Gest uriaş al Simonei Halep. Abia revenită în ţară, constănţeanca eliminată la Australian Open în optimi de Serena Williams, 1-6, 6-4, 4-6, a aflat de cazul micului Vlăduţ şi a arătat din nou că este una dintre cele mai generoase sportive din România. Campioana de anul trecut de la Roland Garros a oferit imediat pentru licitaţia de la clubul Face o rachetă din termobagul său cu care a fost la Antipozi. Astfel, pasionaţii de tenis, oameni cu suflet mare care vor să pună umărul la strângerea de fonduri pentru Vlăduţ, pot licita marţi, 29 ianuarie (19:30) în clubul Face, pentru modelul Wilson al Simonei Halep, semnat de numărul 3 WTA. 


Helmuth Duckadam, Cristina Neagu, Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean, Ion Vlădoiu, Aurel Ţicleanu, Ion Geolgău, Vlad Munteanu, Mihai Stoichiţă, Horia Tecău s-au implicat pentru a-l salva pe Vlăduţ.

Campionii României vor pune la licitaţie echipamente şi mingi cu autografe, toate având ca scop strângerea de bani pentru a-l ajuta pe băieţelul de doar 6 ani, care a fost diagnosticat cu Neuroblastom grad IV cu metastaze osoase.

Vlăduţ are nevoie urgent de operaţii şi tratament în străinătate, costurile estimate în această etapă ridicându-se la cel puţin 500.000 de dolari. Micuţul are nevoie de un tratament care va fi extins pe o perioadă mai mare de un an de zile, cu chimioterapie urmată de operaţie, apoi radiologie, transplant de celule stem şi imunoterapie.

Licitaţia va avea loc marţi, 29 ianuarie, în cadrul unui concert caritabil, "Împreună pentru Vlăduţ" la Face Club în Bucureşti, începând cu ora 19:30.

Potrivit comunicatului, accesul la concert se face pe baza unei donaţii minime de 60 RON, reprezentând taxa de acces şi posibilitatea de a licita obiectele de mai jos.

"Gazda dumneavoastră va fi Cătălin Măruţă.

Vor urca pe scenă artişti precum Monica Anghel, Nico, Aurelian Temişan, What’s UP, Adda, Ilinca, Nicole Cherry, Ligia, Edward Sanda, Nicoleta Nucă si Mark Stam.

În cadrul concertului va avea loc şi o licitaţie cu următoarele obiecte:

· Trening din colecţia ’86 Duckadam

· Tricou semnat de Naţionala de Rugby România

· Set ceai Wagner Arte

· Costum bărbătesc Alexandru Ciucu

· Tricou semnat Cristina Neagu

· Sejur pentru două persoane în Delta Dunării

· Tablou pictat de Marian Ionescu

· Bijuterie TEILOR

· Nai semnat Gheorghe Zamfir

· Mănuşi Titi Aur

· Carte semnată de Dinu Săraru

· Minge şi tricou semnate de membrii Federaţiei Române de Fotbal: Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean, Ion Vlădoiu, Aurel Ţicleanu, Ion Geolgău, Vlad Munteanu şi Mihai Stoichiţă.

· Minge semnată de Horia Tecău

· Aparat cafea Nespresso

Că vom fi alături de Vlăduţ, lupta abia începe şi are nevoie de noi!!

Tratamentul este foarte costisitor, imposibil de acoperit de familie şi trebuie să fie dus până la capăt pentru ca şansa de reuşită să fie mai mare.

Vlăduţ are nevoie de ajutorul tău în lupta asta!

Fii alături de Vlăduţ în lupta lui!"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.