"E enorm şi după standardele NBA!" Americanii au pus ochii pe românul care la 15 ani are 2,29m. VIDEO Cum se descurcă pe terenul de baschet

17 nov 2015 12932 afişări Special
"E enorm şi după standardele NBA!" Americanii au pus ochii pe românul care la 15 ani are 2,29m. VIDEO Cum se descurcă pe terenul de baschet

Presa din SUA scrie despre românul Robert Bobroczky, care la 15 ani mâsoară 2,29 m şi se anunţă drept unul dintre cei mai promiţători jucători de baschet daţi de ţara noastră.  Robert este fără îndoială cel mai înalt adolescent din România şi în prezent evoluează în Italia, la Stella Azzurra di Roma, unde impresionează meci de meci, adversarilor fiindu-le practic imposibil să-l blocheze.

"Şi după standardele NBA, acest copil e enorm. Robert Bobroczky este un elev de liceu din România, intrând în atenţia presei pentru că e gigant. Tânărul de 15 ani are 2 metri şi 29 de centimetri, e decent sub panou şi are o aruncare bună, ceea ce nu pare o laudă impresionantă, dar reprezintă un plus important atunci când eşti atât de înalt", notează Total Pro Sports.

Robert este încă în creştere şi are toate şansele să-şi depăşească tatăl, Zigmond Bobroczky (fost baschetbalist la Elba Timisoara si West Petrom Arad), care e cu un centimetru mai înalt.

În acest moment, cel mai înalt jucător din NBA e cu opt centimetri mai scund decât Robert.  Boban Marjanović are 2,21 m şi joacă pentru San Antonio Spurs.

Cum se descurcă Robert pe terenul de baschet

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.