Brazilienii au trecut la nivelul următor. Un magazin local îşi face reclamă la pizza sau şampon folosind numerele de pe tricourile fotbaliştilor | FOTO

7 apr 2017 803 afişări Special
Brazilienii au trecut la nivelul următor.  Un magazin local îşi face reclamă la pizza sau şampon folosind numerele de pe tricourile fotbaliştilor | FOTO
Echipa de fotbal Fluminense de Feira are un sponsor special - un magazin local. Flyerele cu promoţii nu mai sunt de actualitate şi brazilienii au venit cu o idee inedită. Îşi fac reclamă la produsele din magazin pe tricourile fotbaliştilor, în locul numelor jucătorilor au apărut denumiri de produse precum pizza, şampon, spumă de ras şi băuturi acidulate. 
 
Deşi numele fotbaliştilor nu mai este pe echipament, aceştia pot fi recunoscuţi după numărul cu care joacă, lucru de care echipa de marketing a profitat. Fiecare număr al jucătorilor arată cât costa produsul pe care îl promovează. 

Starul echipei Fernando Sobral a pariat pe o pizza, iar numărul său 10 reprezintă cât costă: 10 reali brazilieni şi 98 de cenţi.

Echipa Fluminense de Feira este în oraşul Feira de Santana, statul Bahia

Un şampon la magazinul din Feira de Santana costă 5 reali brazilieni şi 98 de cenţi

Noul sponsor nu le-a purtat noroc jucătorilor de la Fluminense. Gruparea din Feira de Santana a pierdut cu 6-0 în meciul cu Vitoria, partidă în care şi-a inaugurat şi noul echipament. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.