Povestea incredibilă de viaţă a unui fost jucător din Liga I. S-a retras din fotbal la 27 de ani şi a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru trafic de cocaină. GALERIE FOTO | Ce a ajuns să facă acum

24 iun 2019 16608 afişări Sport Life
Povestea incredibilă de viaţă a unui fost jucător din Liga I. S-a retras din fotbal la 27 de ani şi a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru trafic de cocaină. GALERIE FOTO | Ce a ajuns să facă acum
GALERIE (6 de imagini) VEZI GALERIA

Voicu Florea (34 de ani), fost jucător în Liga I, la Gloria Bistriţa, în sezonul 2007/2008, a avut parte de un traseu inedit în viaţă, după ce a ales să se retragă din cariera de fotbalist, în urmă cu şapte ani.

După perioada Gloria Bistriţa, în care a prins mai puţin de 10 meciuri în Liga I, Florea şi-a mai încercat norocul în eşalonul secund, la formaţii precum FC Snagov, FC Bihor, Farul sau Alba Iulia, însă a decis să-şi încheie cariera de fotbalist, după un sezon la Dunărea Galaţi.

Bucătar şi zugrav în Irlanda + trafic de cocaină

Nemulţumit de condiţiile din fotbalul românesc, unde şi la nivelul primei ligi existau şi există, în continuare, salarii mici şi neplătite la timp, a ales să plece în Irlanda, unde a muncit ca bucătar şi zugrav. În goana după bani, acesta a ajuns să facă trafic de cocaină. În 2016, a fost arestat în Anglia după un control de rutină al poliţiştilor rutieri.

Fostul fotbalist a fost comdamnat la şase ani de închisoare după ce în maşina sa au fost găsite 16 pachete de cocaină, cântărind 16 kilograme, în valoare de peste 4,9 milioane de lire sterline. Din pedeapsă a executat 27 de luni de închisoare, în Liverpool, Preston şi Londra, scrie sportulbistritean.ro.

"A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Am înţeles care e treaba cu viaţa mea, că-mi doresc linişte şi un viitor alături de femeia puternică de lângă mine şi de familia care mi-a fost întotdeauna alături", a spus Voicu Florea, pentru sursa citată.

Pasiunea descoperită la închisoare

După perioada de detenţie şi-a descoperit o nouă pasiunea, aceea de a tunde, iar la întoarcerea în ţară a investit 10.000 de euro într-un salon. Deschiderea oficială a avut loc duminică, 23 iunie, la Bistriţa. iar de luni şi-a început activitatea: "Am încercat să-mi arăt personalitatea cu salonul acesta. L-am făcut aşa cum am crezut eu, cu cele mai bune produse şi scule care sunt acum pe piaţă. Nu am preţuri mai mari ca în alte părţi, sunt tarife de Bistriţa, dar ofer calitate cât de multă. Vreau să fie altceva, nu ca orice frizerie din colţul străzii", a mai spus fostul fotbalist.

Foto: sportulbistritean.ro

GALERIE FOTO aici cu Voicu Florea

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.