CULMEA BIROCRAŢIEI | Motivul real pentru care Halep nu a asistat la parada de 1 decembrie: "S-a dus cu telefonul să arate invitaţia, dar i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea!" Situaţia umilitoare în care a fost pusă Simona

7 dec 2017 61105 afişări Comentează şi tu Sport Life
CULMEA BIROCRAŢIEI | Motivul real pentru care Halep nu a asistat la parada de 1 decembrie: "S-a dus cu telefonul să arate invitaţia, dar i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea!" Situaţia umilitoare în care a fost pusă Simona

Simona Halep, prima jucătoare a clasamentului WTA, nu a putut participa la parada organizată de Ziua Naţională la Arcul de Triumf dintr-un motiv incredibil! Simona nu şi-a luat la ea invitaţia primită de la Preşedinţie, ci a fotografiat-o cu telefonul, iar jandarmii au dat dovadă de o inexplicabilă rigiditate şi nu i-au permis accesul sportivei în zona specială.

Ilie Năstase, relatare incredibilă: "Simona Halep a fost invitată de Preşedinţie la paradă, dar nu au primit-o pentru că a mers cu invitaţia în format electronic"

Simona nu a vrut să creeze un scandal pe această temă şi a spus că nu a mers la paradă din cauza răcelii, dar Ilie Năstase a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat. Nici "Nasty" nu a putut intra în zona oficială, pentru că nu a primit invitaţie, însă Halep a fost pusă într-o situaţie şi mai jenantă: "Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea", a fost incredibila relatare pe care Ilie Năstase a făcut-o miercuri seară la Antena Stars.

Cea mai bună jucătoare a lumii a mers acasă şi a postat un mesaj scurt pe internet

Halep, în vârstă de 26 de ani, a încheiat anul pe locul 1 mondial şi e inacceptabil că jucătoarea care face cea mai bună reclamă României a fost refuzată la parada de 1 decembrie! Dar birocraţia ieşită din comun din ţara noastră şi lipsa de flexibilitate a oamenilor pot duce la concluzia că nu ne merităm valorile. Anul trecut, cea mai bună tenismenă a lumii a asistat la parada militară din Capitală, mergând la Arcul de Triumf cu o cocardă tricoloră în piept. Simona a fost nevoită să urmărească de acasă evenimentul din acest an, transmiţând un mesaj scurt pe internet: "La mulţi ani, România!".

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.