VIDEO | S-au inversat rolurile. Ce a ajuns să facă Floyd Mayweather pentru Justin Bieber după retragerea din box

15 nov 2015 7255 afişări Showbiz
VIDEO | S-au inversat rolurile. Ce a ajuns să facă Floyd Mayweather pentru Justin Bieber după retragerea din box

Una dintre cele mai ciudate prietenii din showbiz-ul american, cea dintre cântăreţul Justin Bieber şi boxerul Floyd Mayweather jr, şi-a consumat un nou episod la finalul acestei săptămâni. Obişnuit să fie condus de tânărul canadian în ring la fiecare dintre ultimele meciuri importante pe care le-a avut în ultimii ani, Mayweather s-a văzut nevoit să inverseze rolurile după retragerea din activitatea sportivă. Boxerul şi mai mulţi oameni cu însemne TMT (The Money Team) l-au escortat pe Justin Bieber către scena de la Staples Center, acolo unde a avut loc un eveniment de promovare al noului album scos de canadian, ”Purpose”.

De unde a plecat prietenia între cei doi? În vara anului 2014, într-un moment în care boxerul era ocupat cu prezenţa la gala BET awards, cei trei copii ai săi au fost implicaţi într-un accident de circulaţie în Los Angeles. Justin Bieber a aflat imediat despre problema juniorilor lui Mayweather şi, profitând de faptul că se afla aproape de locul accidentului, s-a dus să îi ajute pe cei trei. Copiii nu au fost răniţi, iar până în momentul în care boxerul a ajuns la ei, presa a scris că Bieber le-a ţinut companie şi le-a cântat melodii pe care încă nu le lansase pe piaţă. La scurt timp după acest episod, Floyd Mayweather s-a revanşat faţă de Justin Bieber. Într-un moment în care cântăreţul era criticat aspru pentru un comentariu cu tentă rasistă pe care îl făcuse cu cinci ani înainte (video-ul cu pricina abia apăruse în media), Mayweather a comentat: ”Justin a fost foarte bun cu mine şi cu copiii mei în ultimii ani. Toţi facem greşeli atunci când suntem tineri, e o parte a dezvoltării noastre. Sunt mândru de ceea ce face la doar 20 de ani atât ca muzician, cât şi ca om de afaceri”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.