FOTO! După 25 de ani, Sharon Stone a recreeat accidental cea mai celebră scenă din istoria cinematografiei. Cum arată acum frumoasa actriţă

21 oct 2017 42860 afişări Comentează şi tu Showbiz
FOTO! După 25 de ani, Sharon Stone a recreeat accidental cea mai celebră scenă din istoria cinematografiei. Cum arată acum frumoasa actriţă 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/26526/16776927/1/sharon.png

Sharon Stone a recreeat accidental scena din ”Instinct primar”, una dintre cele mai cunoscute secvenţe din istoria cinematografiei. S-a întâmplat la o discuţie despre sănătatea creierului feminin, la care celebra actriţă a fost invitată.

În 1992, Hollywood-ul a lansat una dintre cele mai celebre filme din toate timpurile, ”Instinct primar”. Şi mai celebră avea să devină scena în care Sharon Stone stă picior peste picior, într-o fustă scurtă şi cu o ţigară în mâna dreaptă. Este considerată una dintre cele mai sexy imagini din istoria cinematografiei.

La 25 de ani distanţă, Sharon Stone a participa la o întâlnire în California, în care s-a discutat despre sănătatea creierului feminin. Ajunsă la 59 de ani, faimoasa actriţă a recreeat accidentat acea scenă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.