Florin Răducioiu divorţează de femeia cu care e căsătorit de 20 de ani: "Familia mea stă în Italia, iar eu sunt la Bucureşti. Nu vreau să intru în detalii"

2 nov 2017 11466 afişări Showbiz
Florin Răducioiu divorţează de femeia cu care e căsătorit de 20 de ani: "Familia mea stă în Italia, iar eu sunt la Bucureşti. Nu vreau să intru în detalii"

Florin Răducioiu (47 de ani) nu mai formează un cuplu cu italianca Astrid, femeia cu care este căsătorit de peste 20 de ani. Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu mai locuieşte în Italia, alături de familie, şi a decis că e momentul să divorţeze.

La fel ca mulţi colegi din generaţia care a scris istorie pentru fotbalul românesc, Florin Răducioiu a încercat să-şi ţină viaţa personală departe de lumina reflectoarelor, iar anii petrecuţi în Italia i-au oferit o oarecare linişte. În viaţa fostului fotbalist, însă, lucrurile nu mai merg la fel de bine. După ce a investit în afaceri imobiliare, iar decizia s-a dovedit neinspirată şi a fost nevoit chiar să-şi vândă vila pe care o deţinea în Monte Carlo, "Marele Blond" s-a despărţit şi de soţia sa.

Răducioiu s-a căsătorit cu italianca Astrid în urmă cu mai bine de 20 de ani, dar relaţia dintre cei doi nu mai merge. Chiar dacă are doi băieţi, Andrea (17 ani) şi Alessandro (13 ani), actualul expert de la Telekom Sport s-a văzut nevoit să pună capăt relaţiei: "Nu mai locuiesc în Italia în acest moment. Familia stă acolo, iar eu la Bucureşti. Băieţii mei sunt destul de mari, iar eu am o problemă personală cu soţia. Nu vreau să intru acum în detalii", a spus Răducioiu, pentru wowbiz.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.