Continuă seria dezvăluirilor şocante. Mărturia cutremurătoare a unei cântăreţe care a fost violată de un preşedinte de federaţie din fotbalul mondial

20 oct 2017 12398 afişări Comentează şi tu Showbiz
Continuă seria dezvăluirilor şocante. Mărturia cutremurătoare a unei cântăreţe care a fost violată de un preşedinte de federaţie din fotbalul mondial

Jennifer Ferguson, o cântăreaţă sudafricană de 55 de ani, a dezvăluit că a fost violată de Danny Jordaan, preşedintele Federaţiei Sud-africane de Fotbal, în urmă cu 24 de ani.

Într-o perioadă în care foarte multe femei au făcut pasul în faţă şi au vorbit deschis despre abuzurile sexuale la care au fost supuse, Ferguson, fostă parlamentară, a decis să rememoreze un episod petrecut în urmă cu 24 de ani, când Jordaan ar fi violat-o într-un hotel din Porth Elizabeth: "A fost dureros! Cred că totul s-a terminat în 20 de secunde, dar a părut o viaţă. Apoi a plecat imediat fără să spună un cuvânt", şi-a amintit Ferguson, pentru BBC.Cântăreaţa susţine că a fost violată într-un moment de "euforie", după ce fusese nominalizată să facă parte din parlamentul Africii de Sud, iar totul s-ar fi petrecut după un recital pe care-l susţinuse. La 24 de ani de la momentul care i-a marcat viaţa, Ferguson a mărturisit: "Nu ştiam ce să fac, aşa că am plecat din hotel. Am ajuns la plajă şi acolo am încercat să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Gândul de a mă adresa poliţiei l-am respins din prima. Ce ar fi trebuit să fac? Să ţip mai tare? Să mă lupt cu el? Am fost cumva complice? Aveam toate aceste întrebări."

În vârstă de 66 de ani, Danny Jordaan ocupă funcţia de preşedinte al Federaţiei Sud-africane de Fotbal din 2013.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.