(P) S-a lansat aplicaţia cu ponturi PariuriX, descarcă pe iOs şi Android

27 feb 2017 3449 afişări Comentează şi tu Publicitate
(P) S-a lansat aplicaţia cu ponturi PariuriX, descarcă pe iOs şi Android

PariuriX.com a lansat aplicaţia care-i poartă numele în magazinul iOs. Caută ‘PariuriX’ în căsuţa de căutare din App Store şi alătură-te celei mai mari comunităţi de pariori de la noi din ţară.

Acum poţi interacţiona rapid şi uşor cu ceilalţi membrii ai comunităţii, dar şi cu specialiştii tăi preferaţi din echipa PariuriX.com. Poţi primi înştiinţări cu privire la aspectele care te interesează cu adevărat şi ai posibilitatea de a intra în anumite grupuri, cum ar fi: „Bombiţe”, „M.U.G.”, „Live Betting”, „Analize, Păreri”, „Cotă 1,5” sau chiar să creezi tu propriul tău grup.

Descarcă pe Android aplicaţia PariuriX de aici: http://pariurix.com/android/pariurix.apk. Atenţie! Înainte de a instala aplicaţia este necesar să permiteţi instalarea aplicaţiilor din alte surse decât Magazin Play, navigând în „Setări” > „Securitate” şi activând funcţia „Surse necunoscute”.

Odată descărcată aplicaţia, eşti la numai două sau trei click-uri distanţă de recomandările specialiştilor. În fiecare zi, deschizi aplicaţia şi ai instantaneu acces la:

  • Biletul Zilei – bilet sugerat de tipsterii din echipa PariuriX.com, care conţine 4-5 selecţii şi are o cotă medie de 7

  • Ponturi de azi – analize şi sugestii de pronosticuri de la specialiştii din echipa PariuriX.com

  • Colecţia de Articole – o suită generoasă de strategii, informaţii utile şi sfaturi concrete, însoţite de exemple şi demonstraţii

  • Agenţiile recomandate pentru mobil – operatorii de pariuri online licenţiaţi în România la ONJN care sunt recomandaţi pentru pariuri pe mobil

  • Pontul Zilei – predicţia dată de specialişti care are cea mai mare probabilitate de reuşită

  • Cotă 2 – Cădar Marius oferă zilnic un pariu de cotă 2.00

Îmbunătăţeşte-ţi şansele de a câştiga fiind întotdeauna la curent cu ultimele ponturi şi veşti din lumea pariurilor! Scopul tipsterilor este să te ajute să-ţi formezi propriul stil de joc şi să analizezi partidele într-un mod cât mai eficient, şi nu să-ţi furnizeze ponturi goale pe care să le pariezi orbeşte.

Nu uita să descarci GHID 2017 PARIURI ONLINE  dacă nu ai făcut asta deja! Este singura publicaţie digitală gratuită care te învaţă cum să-ţi începi drumul spre succes cu dreptul, furnizându-ţi detalii, pas cu pas, despre tot ce trebuie să ştii pentru a deveni un parior iscusit, de la plasarea primului pariu online şi până la expunerea celor mai eficiente strategii şi sfaturi de la profesionişti.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.