Trafic de coşmar în Bucureşti. Un fost mijlocaş adulat în Giuleşti a făcut slalom până să intre în direct, la ProSport LIVE. Cât a durat un drum, care în condiţii normale, e parcurs în 20 de minute

28 nov 2018 1270 afişări ProSport Live
Trafic de coşmar în Bucureşti. Un fost mijlocaş adulat în Giuleşti a făcut slalom până să intre în direct, la ProSport LIVE. Cât a durat un drum, care în condiţii normale, e parcurs în 20 de minute

Problemele create de condiţiile meteo, miercuri, l-au afectat şi pe Nicolae Grigore (35 de ani), invitat în cadrul emisiunii ProSport Live. Fostul fotbalist al Rapidului a simţit pe propria piele cum se desfăşoară traficul. Astfel, o distanţă pe care ar fi trebuit să o parcurgă în 15 minute, s-a transformat într-un drum de o oră. ”Am făcut o oră până aici (zona Bulevardului Dacia, Bucureşti). Din Drumul Sării am făcut o oră”, a declarat Grigore la ProSport Live. Matei Udrea, invitatul permanent al emisiunii, a întâmpinat şi el probleme. Jurnalistul a făcut din Pantelimon şi până la platou mai bine de două ore. ”Două ore şi jumătate am făcut din Pantelimon, prin Colentina. Mi-a luat 55 de minute să ajung la intrarea în Bucureşti, deşi e un drum de un km”.

Situaţia este una destul de îngrijorătoare în Bucureşti. La 24 de ore după înăsprirea condiţiilor meteo, au avut loc zeci de accidente. Poliţia a fost nevoită să intervină, fiind impuse mai multe restricţii de circulaţie. Traficul rutier a fost deviat sau restricţionat parţial pe Şos. Pantelimon - Cora, Şos. Panduri – Str. Dr. Bagdasar, Drumul Taberei – Str. Braşov, Drumul Taberei – Str. Sibiu, Drumul Taberei – Str. Romancierilor şi Bd. Dimitrie Cantemir între Str. Drumea Rădulescu şi Str. Lânăriei. Totodată, poliţişti rutieri au restricţionat circulaţia şi pe Spl.Independenţei unde au fost instalate mai multe puncte de lucru şi pe arterele Sos. Virtuţii – zona Lukoil, Splaiul Unirii – Şos. Mihai Bravu, Statuie Kogălniceanu (bretea), Şos. Petricani intersecţie cu Str. Fabrica de Glucoza, Calea Văcăreşti nr. 356-358, banda I de circulaţie – doar pe timpul nopţii, în weekenduri şi în timpul vacanţei şi pe Str. Dezrobirii, sensul de mers dinspre Str. Roşia Montană către Bd. Uverturii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.