Ştefan Grigorie, la ProSport LIVE: "Cred că a făcut parte dintr-o echipă de minifotbal sau de futsal". Brazilianul care l-a dat pe spate pe fostul rapidist. I se spune "Maşinuţa"

1 mar 2019 1650 afişări ProSport Live
Ştefan Grigorie, la ProSport LIVE: "Cred că a făcut parte dintr-o echipă de minifotbal sau de futsal". Brazilianul care l-a dat pe spate pe fostul rapidist. I se spune "Maşinuţa"

Actual antrenor al echipei U19 a Rapidului, Ştefan Grigorie (37 de ani) a petrecut o bună parte a carierei la gruparea din Giuleşti. Fostul mijlocaş ofenisiv, lansat în fotbalul mare de Universitatea Craiova, a subliniat vineri dimineaţa la ProSport LIVE, numele a doi fotbalişti străini care l-au impresionat. Cu ambii a fost coleg la Rapid, dar la unul dinre ei a identificat câteva calităţi specifice jucătorilor din fotbalul de sală. 

"M-au impresionat Bozovic, Spadacio... Au fost jucători foarte buni. Spadacio era foarte inteligent în teren. Brazilienii au ceva special, jucătorii de picior stâng au ceva special. Chiar dacă era un jucător de ultimă pasă şi un marcator, alerga şi foarte mult. Cred că a făcut parte dintr-o echipă de minifotbal sau de futsal şi se simte asta. În perioada Rapid am avut jucători străini cu multă calitate", a spus Grigorie, la ProSport LIVE.

Spadacio a venit la Rapid în 2008, de la Nacional Madeira. "I se spunea <<Maşinuţa>> pentru tehnica şi viteza sa", povestea în 2008, pentru ProSport, jurnalistul potughez Saturnino Sousa. 

Cu Rapid, Grigorie şi Spadacio au câştigat Supercupa României. Juliano Spadacio s-a retras din fotbal în 2015, după ce a jucat ultima dată în Israel, la Hapeol Acre. Acum în vârstă de 39 de ani, Spadacio a evoluat la Rapid între 2008 şi 2011, timp în care a marcat de 21 de ori în 93 de partide. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.