Sare pe rana dinamoviştilor! Numele "greu" din fotbal, care a dezvăluit intenţiile lui Ionuţ Negoiţă la Dinamo

7 iun 2019 9403 afişări ProSport Live
Sare pe rana dinamoviştilor! Numele "greu" din fotbal, care a dezvăluit intenţiile lui Ionuţ Negoiţă la Dinamo

Ionel Ganea întăreşte o idee care devine din ce în ce mai plauzibilă despre patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă. În ultima sa intervenţie la ProSport LIVE, fostul internaţional român a susţinut că omul de afaceri este interesat doar de profit, indiferent de situaţia în care se află clubul. 

Situaţia a degenerat la Dinamo, după ce Mircea Rednic a fost dat afară, întrucât ar fi cerut mai multe transferuri. Cum Ionuţ Negoiţă nu a dorit să mai aducă alţi jucători, "Puriul" a plătit cu postul, iar acum fanii şi-au îndreptat furia spre conducere. 

Ionel Ganea a comentat, pe scurt, situaţia din "Ştefan cel Mare": "Omul are profit acum, îl interesează profitul. El provine din branşa asta de ospătar, de barman. Un barman, dacă e pe profit, e mulţumit. S-au vândut jucători mulţi, nu? E adevărat, dacă analizăm, s-au vândut destui", a declarat Ganea, la ProSport LIVE. 

Tensiunile dintre Ionuţ Negoiţă şi galerie sunt resimţite din plin. Joi seara, omul de afaceri a avut o nouă surpriză neplăcută făcută de dinamovişti!

Iar afirmaţia făcută de fostul atacant al naţionalei are acoperire. FC Dinamo 1948 a raportat profit sistematic, an de an, începând din 2016, de atunci şi până la sfârşitul lui 2018 surplusul strâns ridicându-se la 8.537.318 lei (circa 1.850.000 de euro).

În acest interval, Dinamo a coborât încet spre play-out, iar clubul a schimbat 7 antrenori: Mircea Rednic – Ioan Andone – Cosmin Contra – Vasile Miriuţă – Florin Bratu – Claudiu Niculescu – Mircea Rednic. Echipa a terminat pe locul 7 în 2015, pe locul 4 în 2016, pe locul 3 în 2017, pe locul 7 în 2018 şi pe locul 9 în 2019.

Vezi aici cifrele domniei lui Ionuţ Negoiţă la Dinamo!

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.