Medicul care se ocupă de cei mai importanţi sportivi ai ţării, Dr. Bogdan Codorean, a vorbit despre ultima operaţie a preşedintelui Klaus Iohannis, în direct la ProSport Live: "A venit cu încredere"

23 iun 2019 5726 afişări ProSport Live
Medicul care se ocupă de cei mai importanţi sportivi ai ţării, Dr. Bogdan Codorean, a vorbit despre ultima operaţie a preşedintelui Klaus Iohannis, în direct la ProSport Live: "A venit cu încredere"

Doctorul Ion Bogdan Codorean a vorbit în direct la ProSport Live despre cum a decurs operaţia preşedintelui Klaus Iohannis. Codorean este un medic ortoped, specializat pe traumatologie sportivă, care în ultimii ani a lucrat cu cei mai importanţi sportivi ai ţării.

Klaus Iohannis a trecut în 2018 prin mâna lui Bogdan Codorean, în momentul în care a avut nevoie de o intervenţie la umărul stâng. În direct la ProSport Live, Codorean a vorbit despre operaţia respectivă: "Lucrurile au decurs ca la fiecare pacient. A fost o programare şi o consultaţie, urmată de decizia de operaţie. A venit cu încredere şi când i-am explicat că are nevoie de operaţie nu a ezitat să accepte. S-a refăcut rapid", a spus Codorean, la ProSport Live.

Codorean l-a operat pe Iohannis şi în 2016, dar atunci la umărul drept. Preşedintele a fost operat de Bogdan Codorean la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

În trecut, Bogdan Codorean a fost şi medicul echipei naţionale de tineret a României. La lot se aflau în momentul respectiv jucători precum Gabi Tamaş sau Ianis Zicu. Mai apoi, pe perioada rezidenţiatului, Codorean a fost medicul FCSB. Pe lângă majoritatea fotbaliştilor de renume din România, prin mâna lui Codorean au trecut şi jucătoarea de tenis Irina Begu sau gimnasta Diana Bulimar.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.