Ionuţ Chirilă s-a dezlănţuit la ProSport Live: "Dinamo nu e o echipă mică, e o echipă foarte mică. Managementul e hilar"

12 iun 2019 2684 afişări ProSport Live
Ionuţ Chirilă s-a dezlănţuit la ProSport Live: "Dinamo nu e o echipă mică, e o echipă foarte mică. Managementul e hilar"

Ionuţ Chirilă a criticat dur situaţia de la Dinamo, spunând că managementul clubului este unui hilar. Mai mult decât atât, antrenorul a spus că Mircea Rednic nu a evaluat foarte bine situaţia de la club, iar din acest motiv a fost îndepărtat de Ionuţ Negoiţă

"Rednic a avut o problemă. N-a trecut prin toate etapele acestei profesii. A antrenat direct Rapid, după care direct Dinamo. La Dinamo erau foarte mulţi bani, iar la Rapid o echipă puternică, lăsată de Lucescu. El a antrenat echipe mari. Cred că Rednic n-a evaluat foarte bine unde se află Dinamo în momentul ăsta. În acest moment, Dinamo nu este o echipă mică, este o echipă foarte mică. Din toate punctele de vedere.

Pentru mine, antrenorul adevărat este cel care vine şi lucrează cu jucătorii pe care îi are. S-a pus întrebarea: <<Dacă schimbăm iar zece jucători, cine ne garantează că nu terminăm iar pe locul 9?>>. Managementul lui Dinamo este hilar. De şapte ani de zile vorbim de New Dinamo", a spus Ionuţ Chirilă, la ProSport Live.

Întreg scandalul de la Dinamo a pornit în urmă cu o săptămână, când patronul Negoiţă l-a demis pe Mircea Rednic şi l-a angajat în schimb pe Eugen Neagoe.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.