Ghinion uriaş pentru fotbalistul acuzat că l-a bătut pe oficialul echipei Hermannstadt! Putea prinde transferul în străinătate, dar a fost blocat

19 iul 2019 2904 afişări ProSport Live
Ghinion uriaş pentru fotbalistul acuzat că l-a bătut pe oficialul echipei Hermannstadt! Putea prinde transferul în străinătate, dar a fost blocat

Filip Jazvic (28 de ani) ar fi putut pleca în Ungaria, la Kisvarda, după fostul său antrenor Vasile Miriuţă, dar regulamentul din fotbalul maghiar blochează mutarea. Antrenorul a recunoscut că l-ar fi dorit în lot pentru a-şi îndeplini obiectivul: clasarea la jumătatea clasamentului primei ligi. 

Preşedintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a anunţat că Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting al ardelenilor, a fost bătut de fotbalistul croat Filip Jazvic. După, jucătorul s-a apărat şi a explicat şi varianta sa, afirmând că el s-a apărat după ce oficialul echipei a vrut să-l lovească. Atacantul spune că reacţia lui Zamfir a venit după ce l-a întrebat de restanţele salariale.

La câteva zile de la incident, fostul antrenor de la Hermannstadt, Vasile Miriuţă, care a salvat echipa de la retrogradare, a recunoscut că a dorit să-l transfere la Kisvarda, dar nu a mai putut, întrucât a atins numărul maxim permis al jucătorilor străini din lot: "Îl cunosc din 2014, de la CFR, nu pot să-mi dau seama că s-a întâmplat aşa ceva. Niciodată nu a fost conflictual. Chiar nu ştiu ce a fost acolo. Nu pot să cred. Nici Răzvan (n.r. - Răzvan Zamfir) nu e scandalagiu, discută. Am lucrat mulţi ani, dar nu pot să-mi dau cu părerea.

Sincer, l-aş lua, dar din păcate nu am mai puttu aduce străini la echipă, pentru că nu am voie cu mai mulţi de 10 străini la echipă. Iar eu am străinii ăia", a declarat antrenorul lui Kisvarda, la ProSport LIVE. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.