EXCLUSIV | Stoichiţă a deschis cutia Pandorei! Burleanu a încasat un nou croşeu: "Am o părere bună despre el, dar cred că a vrut să-i dea o limbuţă. E o declaraţie monumentală de prostie"

2 mar 2018 22202 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Stoichiţă a deschis cutia Pandorei! Burleanu a încasat un nou croşeu: "Am o părere bună despre el, dar cred că a vrut să-i dea o limbuţă. E o declaraţie monumentală de prostie"

Fostul arbitru şi patron al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a taxat dur declaraţia făcută de Mihai Stoichiţă joi, care a spus că Răzvan Burleanu este cel mai bun administrator sportiv Under 40 din lume. După ce Ianis Zicu l-a ironizat pe actualul preşedinte al FRF pentru această distincţie, Porumboiu a vorbit fără perdea despre afirmaţia directorului tehnic.

"Răzvan Burleanu e nebun dacă a spus că s-au dat şpăgi la arbitrii străini. E o declaraţie tembelă. Nu-l bănuiesc de o intelingeţă medie pe acest Burleanu, dar să faci o asemenea afirmaţie... El e într-o copilărie prelungită, încă visează că e copil. Când eşti copil te duce gândul să mai faci şi pipi pe tine. Eu am o părere bună despre Mihai Stoichiţă, dar cred că a vrut să-i dea o limbuţă. E o declaraţie monumentală de prostie. Dacă Burleanu avea un minim de bun simţ, s-ar fi retras. A fost o exprienţă şi pentru el. Şi Lupescu trebuie să fie atent la echipa sa, la selecţie", a spus Adrian Porumboiu, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Stoichiţă a ridicat mingea la fileu: "Ştiţi că Burleanu e cel mai bun administrator sportiv din lume, sub 40 de ani, recunoscut de Asociaţia Sportivă Internaţională? Are diplomă.Sunt chestii de necontestat, nu a luat toate acele diplome pe genunchi, în România. Sunt recunoscute pe plan internaţional", a spus Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Zicu a punctat: "O avem pe Simona Halep, cea mai bună din tenis, Cristina Neagu, cea mai bună din handbal, acum îl avem şi pe Burleanu, cel mai bun administrator Under 40. Staţi liniştit domnule Dinu, şi dumneavoastră sunteţi cel mai bun din lume la Under 60", a spus Ianis Zicu, după intervenţia lui Stoichiţă.

Porumboiu a vorbit şi despre umilinţa FCSB-ului cu Hermannstadt: "Şi noi am avut un meci la Sibiu în care am stat pe vârfuri şi ne-am trezit la un moment dat când era 3-0. Dacă nu-i iei în serios..."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.